Op zoek naar een artiest?

Vind makkelijk jouw favoriete artiest in ons veelzijdige aanbod. Wij helpen u graag!

Filters

Filter op prijs
Filter op prijs - slider
Filter op prijs - inputs
Filter op categorie
Filter op categorie
Toon meer
Filter op genre
Filter op genre
Toon meer
Filter op thema
Filter op thema
Toon meer

Artiesten boeken?

Artiesten boeken? Vind de artiest die u zoekt binnen ons brede online aanbod. We zijn uw erkende boekingsbureau met jarenlange ervaring, waardoor we zowel de artiesten als agenten en andere betrokkenen goed kennen.

Zoekt u een zanger, een DJ of een complete groep? Van orkesten tot zangeressen en van presentatoren tot kinder- of senioren-entertainment: wij helpen u de artiesten in te huren of te boeken waar u naar op zoek bent. En wilt u daarbij rekening houden met een specifiek budget of andere voorkeuren? We denken graag met u mee, om eenvoudig de juiste keuze te maken.

Zoek een artiest voor uw feest

Ben je op zoek naar een artiest die je feest extra sfeer geeft? Bij ons is er een ruime keuze aan verschillende artiesten beschikbaar. Of het nu gaat om een lokale artiest of een bekend Nederlands artiest; we hebben het allemaal. Bekijk de pagina‘s om een passende artiest voor jouw feest te vinden. Of je nu op zoek bent naar Pop, Rock, Nederlandstalig, Levenslied of Allround; er is altijd een artiest die bij jouw feest past. Zo kun je je feestje extra sfeer geven en een onvergetelijke avond beleven.

Neem contact op met ons

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar de perfecte artiest voor jouw feest, event of festival? Bemo Entertainment, met meer dan 20 jaar ervaring, is je ideale partner om hierin te adviseren. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij zoeken samen met jou naar een act die voldoet aan jouw muzieksmaak en budget.

Of je nu al helemaal uit bent en benieuwd bent of de artiest nog te boeken is op de datum van jouw event, of je hebt nog andere vragen; neem gerust contact met ons op via 0522440410 of mail: info@bemo-entertainment. Wij helpen je graag!