3j’s

Het is inmiddels 15 jaar geleden dat de 3JS landelijke bekendheid kregen met hun debuutalbum ‘Watermensen’. Ze vielen gelijk op met een unieke folk-popsound.

Beschrijving 3j’s

Aardse instrumenten, rijke zang-melodieën, teksten die tot de verbeelding spreken… en bovenal het unieke gitaarspel van Jaap Kwakman en de bijzondere zangstem van Jan Dulles. Ze zijn 15 jaar en 11 albums verder en alleen maar beter en wijzer geworden. De grote schare fans blijft nog altijd trouw langskomen in de theaters. Deze show wordt een reis langs de afgelopen 15 jaar. De liedjes vertellen de verhalen. Mooie verhalen. Zoals we van hen gewend zijn.

Als de muziek van de 3JS in een paar woorden gevangen zou moeten worden dan komt het dáár in de buurt: akoestische NL-talige folk-pop maar dan in de breedste zin van het woord. Volksmuziek is er immers in alle landen. Ierse folk, Amerikaanse blues en country, Franse chansons, De zigeunermuziek uit de Balkan, De Portugese Fado, de reggae uit Jamaica, de Dominicaanse bachata of de tango uit Argentinie… alles heeft altijd van invloed mogen zijn op de albums van de 3JS.

Deze veelzijdigheid is kenmerkend voor het repertoire en de persoonlijkheden van zanger Jan Dulles en gitaristen Jaap Kwakman en Robin Küller. Volksmuziek is tijdloos. Het wordt van generatie op generatie doorgegeven en kenmerkt zich door akoestische, aardse instrumenten, viool, accordeon, piano, mandoline, samenzang en rijke melodieën die naar het hart gaan. De teksten zijn verhalend, romantisch, over het leven, het landschap, liefde en verlies…. in het Nederlands. Met de stem van Jan Dulles wordt elke soort muziek ‘3JS-muziek’.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

4500

Tijdsduur

30 minuten

Bezetting

3 personen

Geluid

250 personen - Cafégage

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte 3j’s aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: