Ancora

De Nederlandse muziekgroep Ancora, bekend om hun mix van shantymuziek, Ierse folk en pop, werd in 2013 opgericht met Edwin van Hoevelaak als mentor en producer en Jan Keizer en zijn zoon Louis als tekstschrijvers. Hun debuutalbum "Vrij Als De Wind" (2013) bereikte de nummer één positie in de GFK Album Charts, mede dankzij de bijgevoegde muziekspecial op dvd. In 2015 brachten ze hun tweede album "Voorbij De Horizon" uit, dat opnieuw de hoogste plek in de albumcharts behaalde.

Beschrijving Ancora

In 2016 nam Ancora een groot deel van het jaar om hun derde album “Door Weer En Wind” te maken, met bijbehorende dvd en filmopnamen. Het album, met gevarieerde en vernieuwende nummers, werd geproduceerd door hun vaste team, waaronder topmuzikanten Marcel Fisser, Joost van Es en Edwin van Hoevelaak. De bijbehorende dvd bevat hoogwaardig beeldmateriaal en vertelt het verhaal van Pier (gespeeld door Joop Wittermans) die in Amsterdam op zoek gaat naar zijn pasgeboren kleinzoon en zeeheld Michiel de Ruyter ontmoet.

Ancora boeken bij Bemo Entertainment

De eerste drie albums kwamen allen binnen op nummer 1 in de Nederlandse Album Top 100, wat ongeëvenaard is in de Nederlandse muziekgeschiedenis. Het album “Door weer en wind” ontving een Buma-NL- Awards-nominatie in de categorie ‘Beste Album Hollands’. In 2018 verscheen het vierde album “Wind in de zeilen”.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

2995

Tijdsduur

30 minuten

Bezetting

3 personen

Geluid

A of M-set

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Ancora aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: