Aukje Fijn

Aukje Fijn is al op jonge leeftijd begonnen met haar passie. Dat was zingen, en dus wist ze al snel, dat dit was wat ze wilde. Opgroeiend in Wezep op de Veluwe, ontwikkelde ze haar eerste singles, zoals o.a.:”Ben je verliefd” , “Als ik toch eens”, ” Doe maar wat je kan” en “Wereldbol”. Daarna kwamen schlager/pop singles als “1000 Vlinders” , “Meer en meer” en “Ik bel je”. Een tijdje erna volgde o.a. “Milonga”. Deze singles nam Aukje op in de studio van Hans Aalbers, te Nederhorst den Berg.

Beschrijving Aukje Fijn

In Nederhorst den Berg was ook Arjan Venemann betrokken bij haar producties, en daaropvolgend ontstond een samenwerking met Arjan Venemann. Wonend in Nieuwleusen, Overijssel werkte ze aan haar eerste zelf geschreven singles, zoals: “Zeg dat je me niet vergeet”, “Fluisterend hoor ik de wind”, “Dromen doet leven”/”Eine Nacht” en “Ik wil enkel bij jou zijn”. Dit gaf veel invulling aan haar liedjes, omdat ze zich helemaal kon vinden in de tekstbeleving.

In samenwerking met H&A Records bracht ze Vinyl-singles uit van de singles met als A-kant “Fluisterend hoor ik de wind”+B-kant “Zeg dat je me niet vergeet”, en A-kant ” Ik wil enkel bij jou zijn” +B-kant”Eine Nacht”. Het laatste exemplaar was tot haar eigen verwondering binnen 24 uur uitverkocht. Natuurlijk was ze daar ontzettend dankbaar voor!

De videoclips werden geproduceerd door een hecht team, Marcel en Djessica Tichelaar, met wie Aukje al haar ideeën bespreken kon. Zodat zij de ideeën van Aukje visualiseerden naar videobeelden. Hieruit ontstonden prachtige clips, die te bekijken zijn op Youtube.

Met deze singles kreeg ze meer optredens. Hierbij vond ze aansluiting doordat ze er veel steun en feedback kreeg. Ook investeerde ze veel tijd in haar fans, en bouwde ze haar eigen team om haar heen rondom optredens. In een stijgende lijn hoopt Aukje haar pad te mogen bewandelen naar alles wat de toekomst in petto heeft.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

1295

Tijdsduur

30 minuten

Bezetting

1 persoon

Geluid

Monitorset

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Aukje Fijn aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: