Bert & Ernie

Bert en Ernie boeken? Neem voor boekingen van Bert en Ernie contact op met Artiestenbureau Bemo Entertainment. Bij Bemo Entertainment boekt u de beste, leukste bands, artiesten en Dj’s. Ook Bert en Ernie zijn te boeken bij Artiestenburo Bemo Entertainment. Lees hier meer over Bert en Ernie of neem contact op met Bemo Entertainment.Bert en Ernie zijn twee goede vrienden en wonen samen in één appartement in Sesamstraat. Ze maken regelmatig ruzie en Ernie mag Bert ook graag plagen, maar als goede vrienden komen ze daar altijd wel weer uit.

Beschrijving Bert & Ernie

Ze debuteerden op televisie in de Amerikaanse versie van Sesamstraat in 1969. Daar dienden ze voor de kinderen die niet naar school konden. De kinderen mochten dan een uurtje televisiekijken, en zo leerden ze in kleine stapjes bij. Ze maakten oorspronkelijk deel uit van een groep Muppets van Jim Henson. Ze behoorden al snel tot de populairste Muppets. Tot op de dag van vandaag vormen Bert en Ernie een vast onderdeel van Sesamstraat-uitzendingen over de hele wereld.

Jim Henson speelde zelf Ernie tot aan zijn dood in 1990. Bert werd van 1969 tot 2000 gespeeld door de bekende poppenspeler Frank Oz. In Nederland waren het Frans van Dusschoten en Ger Smit die in 1974 als eersten hun stemmen leenden aan Bert en Ernie, maar tegenwoordig worden deze stemmen al vele jaren ingesproken door Paul Haenen (Bert) en Wim T. Schippers (Ernie).

Bert & Ernie boeken bij Bemo Entertainment

Er gaan geruchten dat Bert en Ernie zijn genoemd naar politieagent Bert en taxichauffeur Ernie uit de film It’s a Wonderful Life uit 1946, maar dat verhaal werd door Jim Henson en door medewerkers van Sesamstraat altijd ontkend. Iedere overeenkomst berust dus op louter toeval. De namen zijn gewoon door Jim Henson gekozen omdat ze goed klonken. Wilt u Bert en Ernie exclusief inhuren voor uw evenement? Dat kan want Bert en Ernie en vele andere bekende animaties zijn te boeken bij Bemo Entertainment.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

45 minuten

Bezetting

2 personen

Geluid

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Bert & Ernie aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: