BLØF

BLØF werd opgericht in 1992. ] In de eerste jaren speelden ze als coverband. Het eerste album met eigen nummers, Naakt onder de hemel, werd in eigen beheer bij VIA Records in Hilversum uitgebracht. In 1998 werd BLØF bekend bij het grote publiek met de single Liefs uit Londen, waarna de populariteit van de band sterk steeg. De single kwam van het tweede album Helder. Na het succes van Liefs uit Londen werden live-versies van Aan de kust en Wat zou je doen van het debuutalbum ook hits. Het derde album Boven bracht de hit Harder dan ik hebben kan. Niets dan dit en Zaterdag werden ook uitgebracht op single, maar werden minder grote hits.

Beschrijving BLØF

Van Zoutelande, een Nederlandse vertaling van het nummer Frankfurt Oder van Bosse en een nummer op het album Aan, werd in oktober 2017 een nieuwe versie uitgebracht, maar dan in duet met Geike Arnaert, die op 27 januari 2018 op nummer 1 terechtkwam in de Mega Top 50. Een week later stonden ze ook in Top 40 op nummer 1. Ook in Vlaanderen werd de single een nummer 1-hit.

Meerdere malen heeft de band de nummer 1-positie voor de meest gedraaide artiest/band in een jaar behaald op de Nederlandse radio. In de zomer van 2018 bracht BLØF het nummer Omarm opnieuw uit, ditmaal in samenwerking met rapper Ronnie Flex.

Toen in maart 2020 de corona pandemie uitbrak, was BLØF net begonnen aan een theatertour. Intussen werkte de band aan een nieuw album. Die theatertour werd noodgedwongen afgebroken en ook festivals en evenementen gingen voor lange tijd niet meer door. De band, gewend om jaar in jaar uit veel concerten te spelen, was, zoals zoveel andere bands, behoorlijk uit het veld geslagen.

Maar gelukkig kan een band die niet het podium op mag, altijd nog de studio in. En dat deden ze dan ook. De mannen stortten zich op het maken van een nieuw album.  Met producer Dries Bijlsma en technicus/mixer Huub Reijnders werkte BLØF in verschillende studio’s in Nederland en Duitsland aan wat in eerste instantie een vierluik van EP’s zou worden.

Ondertussen wordt BLØFs eigen festival, Concert at Sea, steeds populairder. Het festival wordt elke zomer gehouden op de Brouwersdam, tussen Zeeland en de Zuid-Hollandse eilanden

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

60 minuten

Bezetting

4 personen

Geluid

Exclusief

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte BLØF aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: