Bob de Bouwer

Bob de Bouwer boeken? Neem voor boekingen van Bob de Bouwer contact op met Artiestenbureau Bemo Entertainment. Bij Bemo Entertainment boekt u de beste, leukste bands, artiesten en Dj’s. Ook Bob de Bouwer is te boeken bij Artiestenburo Bemo Entertainment. Lees hier de biografie van Bob de Bouwer of neem contact op met Bemo Entertainment

Beschrijving Bob de Bouwer

Razend populair bij kinderen tot 8 jaar. Het succes van Bob de Bouwer kent op dit moment geen grenzen. Hij is werkelijk razend populair bij kinderen zowel in Nederland als bij de rest van Europa. Overal waar Bob de Bouwer verschijnt tijdens de Meet & Greet sessies op winkelcentra, kermissen loopt het storm. Kinderen (en ouders) staan in rijen om hun TV-held in het echt te ontmoeten.

Bob & Wendy boeken bij Bemo Entertainment

Tijdens zo’n sessie worden kinderen op verzoek gefotografeerd met Bob de Bouwer, zodat ze een blijvende herinnering aan hun held overhouden. Inmiddels is een CD van Bob de Bouwer uitgekomen op het Universal label. In Engeland (het land van oorsprong) heeft de CD zes weken lang in de hoogste regionen gestaan van de hitlijsten en heeft Bob de Bouwer zich inmiddels onsterfelijk gemaakt…Nu ook te boeken in combinatie met Wendy (het vriendinnetje van Bob de Bouwer)

Boekingen: Wilt u Bob de Bouwer exclusief inhuren voor uw evenement? Dat kan want Bob de Bouwer met of zonder Wendy en vele andere bekende animaties zijn te boeken bij Bemo Entertainment.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

995

Tijdsduur

1 x 45 minuten (Meet & Greet)

Bezetting

1 persoon

Geluid

N.v.t

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Bob de Bouwer aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: