Bökkers

Bökkers is zonder twijfel de hardst werkende band in de ingedutte vaderlandse showbussiness. Al jaren tourt de Sallandse rockband langs de meest van god verlaten, waaierige uithoeken van ons land om daar een ongekend dampend feest te vieren met originele rock-krakers als Annie uut de Bochte, Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet, Jezus en Iederene Hef een Reden. Met hun succesvolle eigen festival Koele Koele, honderden trouwe volgers in caravans, een vaste notering in de Top 2000, shows in Paradiso, de Zwarte Cross, Down the Rabbit Hole en vele andere festivals, discotheken en feesttenten is Bökkers niet meer weg te denken. Bökkers betekent feest! Bokkers boeken, neem contact op met Bemo Entertainment

Beschrijving Bökkers

De wereld ging weer ‘open’ in 2022, en dat heeft Bökkers geweten! Het hele jaar als een gek getourd en overal waar ze kwamen: volle festivalweides, uitpuilende feesttenten en uitverkochte zalen. Festival en theaters Optredens op onder andere de Zwarte Cross, Bevrijdingsfeest Assen, Alle Remmen Los, Dauwpop, Boerenrock Drouwenermond en Dicky Woodstock. Daarnaast zochten de rockers de intimiteit op met een heuse theatertour waarop vanwege succes een reprise volgde. Nee, van ‘kalm an de droad oppakken’ was (gelukkig) geen sprake!

Aftrap nieuwe tour

De winter wordt gebruikt om de batterij op te laden en vanaf zaterdag 1 april barst het spektakel weer lös! Dan wordt de Onbesoesde Rock ’n Roll Tour geopend in de Buitensociëteit te Zutphen: een alderjeekes mooie locatie om het nieuwe seizoen af te trappen!

Bier, testosteron en Onbesoesde Rock ’n Roll

Dit is het begin van een tour langs vele tentfeesten, discotheken en festivals. Podiumbouwers; knap d’r moar een paar extra spiekers in want de planken zult as vanolds weer van het podium krullen! Het bier fluit uit de kraan en het testosteron vliegt in het rond: De Onbesoesde Rock ’n Roll Tour van Bökkers komt eraan!

Nieuw album en single Lig je na een avondje Bökkers op apegapen en moet je écht weer even bijtanken? Vergeet het maar want als klap op de vuurpijl volgt er aan het eind van het seizoen een fonkelnieuwe live plaat én wordt de tour ondersteund door een alderbastend dikke single: Onbesoesde Rock ’n Roll. Ku’j d’r thuus nog eens van genieten!

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

2x 60 minuten

Bezetting

5 personen

Geluid

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Bökkers aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: