De Dikdakkers

Het feestduo de Dikdakkers weet precies hoe ze het publiek moeten trakteren op een geweldig feest. Liedjes zoals "Het Vliegerlied", "Hobbelpaard", "Dikdakkersdans", "Het Bobsleelied" en natuurlijk de hit "Cowboys & Indianen" zitten vol interactie. Dit is slechts een kleine selectie uit het uitgebreide repertoire van deze twee feestbeesten. Tijdens de vrolijke optredens van Hans en Anton is stilstaan voor het publiek vrijwel onmogelijk. Een optreden van dit duo is een feest voor jong en oud! Naast de reguliere shows bieden de Dikdakkers verschillende thema- en kindershows aan:

Beschrijving De Dikdakkers

Snappie Kidz Show

In deze interactieve kindershow nemen de Dikdakkers de kinderen mee naar een optreden in een ander werelddeel. Natuurlijk kunnen de Dikdakkers het niet alleen en vragen ze hulp van een assistent. Ze zoeken iemand uit het publiek met een verborgen talent. Tijdens de reis ontmoeten ze een oude bekende… Snappie de krokodil.

Uiteraard ontbreken de hits van de Dikdakkers niet in deze show. Ze worden bijgestaan door twee charmante danseressen, gekleed in een speciaal ontworpen en toepasselijke outfit. Zing, spring en dans mee met de Dikdakkers in deze interactieve Snappie Kidz Show!

Pepernotenfeest

Tijdens de sinterklaasperiode brengen de Dikdakkers een vrolijke kindershow met als thema “Pepernoot”. De show heet dan ook de “Pepernotenshow”. In deze vrolijke show, waarin de Dikdakkers natuurlijk al hun hits zingen, is ideaal voor elk Sinterklaasfeest.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

1995

Tijdsduur

30 minuten

Bezetting

2 personen

Geluid

A- of M-set

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte De Dikdakkers aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: