De Raldeoos

Schuif de tafels en stoelen opzij, want hier komen de Raldeoos! Dat wordt een feestje. De band Radeoos spelen 80% Nederlandse muziek van eigen bodem, waaronder piratenhits, Nederlandstalige nummers en gouwe ouwe hits. Deze band is veelzijdig inzetbaar en geschikt voor feesttenten, piratenavonden, carnaval, tuinfeesten, kermissen, kroegen, dorpsfeesten en andere evenementen.

Beschrijving De Raldeoos

De Raldeoos zijn klaar om het dak eraf te blazen met hun aanstekelijke muziek! Deze veelzijdige band heeft een repertoire dat bestaat uit een breed scala aan Nederlandse hits en klassiekers, van meezingers tot swingende nummers. Ze brengen de sfeer naar elke gelegenheid, of het nu een feesttent, een gezellige kroeg, een bruisend dorpsfeest of een knallend tuinfeest is. De Raldeoos weten hoe ze het publiek moeten vermaken met hun enthousiasme en energieke optredens. Dus haal je dansschoenen tevoorschijn, nodig je vrienden uit en maak je klaar voor een geweldige avond vol Nederlandse muziek en feestvreugde

De Raldeoos boeken bij Bemo Entertainment

De Raldeoos, een naam die synoniem staat voor feest en gezelligheid, beloven een onvergetelijke avond te bezorgen. Deze ervaren muzikanten spelen niet alleen Nederlandse piratenhits en Nederlandstalige klassiekers, maar ze voegen er ook hun eigen unieke twist aan toe, waardoor elk nummer een speciale Raldeoos-behandeling krijgt.

Of je nu op zoek bent naar een knallend optreden tijdens carnaval, een sfeervolle avond in de kroeg, of een bruisend dorpsfeest, deze band staat paraat om elk evenement om te toveren tot een waar muzikaal spektakel. Met hun brede repertoire en aanstekelijke energie weten ze keer op keer het publiek te betoveren en iedereen op de dansvloer te krijgen.

Met de Raldeoos wordt het feest pas echt compleet!

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

3x 45 minuten

Bezetting

4 personen

Geluid

In overleg

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte De Raldeoos aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: