De Vermakelaar

De vermakelaar is een ras-entertainer met vele gezichten, een welkome aanvulling voor elk evenement, ongeëvenaarde veelzijdigheid, een Zwitsers zakmes heeft nog niet zo veel functies, zeer prettig gestoorde improvisator, welke kant wilt u op? Met de Vermakelaar wordt het altijd top, hyperactieve en humorvolle magician, prijswinnaar nationale goochelkampioenschappen, verbluffende animaties, eindelijk geen gladde illusionist..

Beschrijving De Vermakelaar

Vincent Vingervlug. Zelfs de verjaardag van de cavia wordt onvergetelijk met deze ongekroonde koning van entertainment! Vermaak in wat voor vorm dan ook, muziek, een mop, een grap, een truc, een spel, een stunt, Vincent is zo multifunctioneel als een zwitsers zakmes. Zijn vele, snelle, zeer humoristische goocheltrucs worden ondersteund door vaak rijmende teksten, lopend door de zaal of centraal voor het publiek.

Animaties Indien u dat wenst is het in overleg ook mogelijk dat hij in uw bedrijfskleding zijn kunsten vertoont, of vindt uw feest plaats in wat voor thema dan ook, laat het hem weten en hij past zich er op aan. De vermakelaar heeft zo al op feesten gestaan als monteur, conducteur, (milieu-)ambtenaar, schilder, zigeuner, cowboy, engel, bedienend personeel, brillenverkoper, agent, vuilnisman, indiaan, als wortel en als beer en nog heel veel gedaantes meer.

Fakir Ali Gasolie Vincent als Fakir Ali Gasolie: Een huiveringwekkende Oosterse Fakirshow. U zult versteld staan en met verbazing gadeslaan hoe deze magische fakir met zijn eigen lichaam omgaat. Als een van de weinigen ligt hij met zijn rug op vlijmscherpe glasscherven waarna op zijn buik een puntig spijkerbed gelegd wordt en als climax komen hierop 1 of 2 mensen uit het publiek te staan ! Ook vuurvreten en vuurspuwen is aan deze fakir toevertrouwd en natuurlijk nog vele andere bizarre trucs. Welke …. dat moet u zelf maar gaan zien. Ali Glasolie presenteert zijn show doordrenkt met een vleugje humor.

De Vermakelaar maakt uw feest compleet. Lachen, gieren en brullen!

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

in overleg

Bezetting

Geluid

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte De Vermakelaar aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: