Different Faces

Different Faces is een dynamische allround top 100 coverband met een breed scala aan muziekgenres, variërend van rock tot nederpop. Met hun uitgebreide repertoire weten ze elk café, feest of evenement te voorzien van de perfecte muzikale beleving.

Beschrijving Different Faces

De band put uit de rijke muziekgeschiedenis en brengt een eerbetoon aan iconische artiesten zoals de Rolling Stones, Golden Earring en Herman Brood. Ze weten de kenmerkende jaren 80 rock- en nederpopnummers met precisie en passie te vertolken, waardoor het publiek gegarandeerd in beweging komt en meezingt.

Met hun energieke optredens creëert Different Faces een onvergetelijke sfeer waarbij het publiek wordt meegenomen op een muzikale reis door de tijd. De bandleden zijn stuk voor stuk ervaren muzikanten die hun vak verstaan en met hun enthousiasme en professionaliteit elke locatie weten te transformeren tot een bruisend feest.

Of het nu gaat om een intiem café, een groot evenement of een privéfeest, Different Faces past zich moeiteloos aan de situatie aan en zorgt voor een unieke live-ervaring. Met hun veelzijdigheid en flexibiliteit kunnen ze de juiste sfeer creëren, of dat nu meeslepende rocknummers zijn of meezingbare nederpopklassiekers.

Different Faces boeken bij Bemo Entertainment

Het boeken van Different Faces betekent het inhuren van een professionele en gepassioneerde band die garant staat voor een avond vol hoogtepunten en muzikale diversiteit. Hun optredens laten niemand onberoerd en zorgen voor een onvergetelijke herinnering. Maak van jouw evenement een memorabel feest en kies voor de veelzijdigheid en kwaliteit van Different Faces.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

3 x 45 minuten

Bezetting

5 personen

Geluid

200 personen

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Different Faces aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: