DJ Jerome

Dj Jerome is een ervaren enthousiaste allround DJ/entertainer met een vlotte presentatie. In 2010 / 2011 scoorde hij een dikke hit met “Sex met die kale” samen met de Lawineboys. (+8 miljoen views) Deze plaat stond lang genoteerd in alle hitlijsten van Nederland en België. Verder maakte DJ Jerome ook nog platen zoals My Beat Shoot Back (met Mental Theo), Dikke tieten kartoffelsalat, Lawinesong, König Alcohol, e.v.a.

Beschrijving DJ Jerome

Deze plaat stond lang genoteerd in diverse hitlijsten in Nederland en België. Zijn draaistijl is zeer breed en is een opzwepende mix tussen de beste hits van o.a. Nederlandstalige feestmuziek, Top 40, Dance, R&B en Dance-Classics.Hij is inzetbaar als DJ voor feestcafe tot discotheek , bedrijfsevenement tot kermis en feesttent tot themafeest.

DJ Jerome weet wat de mensen willen horen
Verder draait DJ Jerome niet alleen in Nederland maar is hij in de zomer en winter ook regelmatig in het buitenland te vinden. Een kleine greep uit de locaties waar DJ Jerome heeft gedraaid: Aprés Ski Paleis – Hinterglemm (Oostenrijk), Le Monde – Val Thorens (Frankrijk), Feestweek Brixental – Westendorf (Oostenrijk), Starbeach – Chersonissos (Kreta), Oranje cafe – Lloret de Mar (Spanje).Boekingen; Dj Jerome, neem contact op met Bemo Entertainment

DJ Jerome is een enthousiaste allround DJ/entertainer met een vlotte presentatie. 200 shows per jaar, door heel Europa maken Jerome de ervaren DJ, waar veel promotors naar op zoek zijn. Zijn draaistijl is een opzwepende mix tussen alle bekende hits Van House en top 40 tot Nederlandstalige feestmuziek en R&B, Jerome weet wat de mensen willen horen!​

DJ Jerome boeken bij Bemo Entertainment

​DJ Jerome is inzetbaar voor vrijwel alle feesten. Feestcafés, discotheken, bedrijfsevenementen, kermissen, feesttenten of festivals, Met DJ Jerome is het gegarandeerd FEEST!!

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

850

Tijdsduur

4 uren

Bezetting

1 persoon

Geluid

Exclusief

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte DJ Jerome aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: