DJ Timmie Tirol

DJ Timmie Tirol (1.25 meter) is een must op ieder Oktoberfest, ApresSki feest of tijdens de Deutsche Woche. Zo heeft deze kleinste DJ van Europa de afgelopen jaren op grote festivals als Turnup the Beach van 538, Wish Outdoors, Dutch Valley, Go Apresski en op de TT-Assen gedraaid, schitterde hij bij RTL4 – De Jongens Tegen De Meisjes in gevecht met Chantal Janzen, was hij te zien in de 3D Bioscoopfilm van regiseur Johan Nijenhuis ‘Apenstreken,’ draaide hij op het Oktoberfest in München, en schitterde hij tijdens Das Coen Und Sander Fest van 3FM/538!

Beschrijving DJ Timmie Tirol

In de speciaal voor hem ontworpen TimTower (een torentje compleet met draaitafels, verlichting en special effects) verschijnt de kleinste DJ van Europa om straks met jullie ‘ein gemütlich&grosses Fest’ te gaan bouwen.

DJ Timmie (1.25 meter) is een must op ieder Oktoberfest, ApresSki feest of tijdens de Deutsche Woche. ‘Ich bin wie du’, ‘Rosamunde’, ‘Der alte Dessauer’…het komt allemaal voorbij. DJ Timmie is te boeken bij Bemo Entertainment

DJ Timmie Tirol vanaf nu ook te boeken met Mini MC Koen!

In 2016 mocht hij de Party-Award in ontvangst nemen voor “Best opkomende Party-DJ van Nederland”. Tijdens de Meet&Greet na afloop van zijn optreden bestaat de mogelijkheid om met deze superenthousiaste grootheid op de foto te gaan!

Twee zijn sterker dan 1 en daarom is DJ Timmie Tirol vanaf nu ook te boeken met Mini MC Koen! Koen zweept de boel nog eens extra op en aangezien Koen net zo ‘groot’ is als Timmie is dit duo uniek in de wereld!

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

895

Tijdsduur

60 minuten

Bezetting

1 persoon

Geluid

Exclusief

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte DJ Timmie Tirol aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: