Duo Een en Ander

Het duo "Een en Ander" wordt gevormd door Erik en Anita. Dit veelzijdige duo kan verschillende programma’s aanbieden. Erik is al meer dan 25 jaar cabaretier. O.a. als lid van “Hoe? Zo?” en “Plateau”. Ook Anita heeft al vele jaren ervaring als comédienne en als muzikant bij diverse ensembles.

Beschrijving Duo Een en Ander

Humor

Erik en Anita hebben samen een leuke muzikale cabaretvoorstelling samengesteld waarbij de lachspieren weer eens onvervalst gebruikt kunnen worden. Het programma bevat conferences, sketches, gedichtjes, verhalen en liedjes.

Dialectliedjes
Mede door het nieuwe programma “Op de fietse”is er ook een ruim assortiment aan dialectliedjes. Dus voor een meer muzikaal dialect -programma bent u bij Een en Ander aan het goede adres. 

Ouderen
Duo Een en Ander treedt ook op in verzorgings- en verpleeghuizen. Hiervoor hebben ze mooie liedjes uitgezocht die door de mensen direct herkend worden. Veel gehoorde reacties na afloop zijn: “Oh wat was dat mooi, ik mos weer denken aan de tied” Een en Ander verzorgt een leuk optreden in de recreatiezaal maar ook kleinschalig in bijvoorbeeld de huiskamer. En zelfs individueel aan het bed bij de bewoner. Het repertoire wordt vanzelfsprekend aangepast aan de (individuele) wensen.

Invulling programma

De invulling van ons programma gaat altijd in overleg. Muziek op de achtergrond of juist als gangmaker?  Meer of minder cabaret?  Het kan allemaal. Daarom kunnen wij uw bijeenkomst tot een feest maken Door het gebruik van diverse instrumenten  zoals de gitaar, klarinet, trompet, saxofoon, mondharmonica en cajon lukt het ons om met z’n tweeën  te klinken als een band. Met nummers van Neil Diamond tot aan Normaal weet Een en Ander zich altijd aan te passen aan de sfeer.  Ons motto is dan ook:  “We gaan er een leuke avond van maken”

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

2x 60 minuten

Bezetting

2 personen

Geluid

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Duo Een en Ander aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: