Eldorado Drive-in Show

Liever geen band op uw feest! Dan is de Eldorado drive-in show wellicht een optie. U bent dan verzekerd van een gehele avond met non stop muziek. En twee ervaren dj's die het publiek aanvoelen, en rekening houden met uw muzikale wensen. DJ Bens is een brok ervaring in het vak, en draait al van jongs af aan op feesten en partijen. En tegenwoordig samen met DJ Hillman, een jonge frisse, enthousiaste allround DJ die de afgelopen jaren bijzonder veel ervaring heeft opgedaan. Samen vormen ze een bijzonder DJ team.

Beschrijving Eldorado Drive-in Show

De Eldorado drive-in Show is geschikt voor elk feest. We draaien op bruiloften, personeelsavonden, buurt en/of dorpsfeesten, of waar u maar wilt. En zijn bijzonder allround en flexibel in de muziekkeuze.

Alles is mogelijk en bespreekbaar. Wat te denken van een thema-avond met muziek uit de jaren 60, 70 en/of 80/90 of geheel anders. Indien u dat wenst kan de Eldorado Drive-in Show zelfs de avond vullen met ‘Good old vinylplaten’. Een brok nostalgie dus! Maar misschien wilt u liever alleen maar gezellige Hollandse muziek horen? Of toch liever Rock & Roll, Nederpop, Top 40/ Top100, Gouwe ouwe disco of een mix hiervan. U zegt het maar. Het kan allemaal, het is immers uw feest.

We gaan er altijd voor, om er samen met u en de gasten een geslaagd feest van te maken. Met vele jaren ervaring in de muziek weten de Dj’s van Eldorado inmiddels wel hoe je een feestje moet bouwen! Meer weten? Een optreden bijwonen, of een intake gesprek bij u thuis! Laat het ons weten.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

4 uren

Bezetting

1 of 2 personen

Geluid

tot 200 personen

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Eldorado Drive-in Show aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: