Emma Heesters

Emma Heesters is een gepassioneerde zangeres, songwriter, performer en de meest gevolgde musical YouTuber van Nederland. Emma begon haar carrière met het uploaden van covers naar YouTube en kreeg al snel een toegewijde aanhang van miljoenen fans over de hele wereld die naar haar wekelijkse uploads keken.

Beschrijving Emma Heesters

In 2019 werkte Emma samen met en steunde ze Boyce Avenue tijdens hun Europese tournee, werkte ze verschillende keren samen met Kurt Hugo Schneider, trad ze op op VidCon in de VS en het VK, verscheen ze in Nederlands meest bekeken tv-programma ‘Beste Zangers’ en werd ze platina met haar debuut release van de show ‘Pa Olvidarte’ die nu meer dan 50 miljoen streams telt, bovenaan de Nederlandse hitlijsten stond op # 2 en 13 weken in de hitlijsten bleef.

Uiteindelijk werd Emma in november 2019 uitgeroepen tot Nederlands eerste winnaar van de MTV’s Push Award. In 2020 is Emma Heesters door Top40.NL uitgeroepen tot de meest succesvolle Nederlandse artiest van het jaar tot nu toe, en ze heeft weer een hit in samenwerking met Kris Kross Amsterdam uitgebracht genaamd ‘Loop Niet Weg’, die piekte op #4 in de officiële hitlijsten, kort gevolgd door het winnen van de Social Star Award bij de Zapp Live Awards. In november 2020 werd Emma uitgeroepen tot winnaar van MTV EMA’s Best Dutch Act. In 2021 werd Heesters tweede in het televisieprogramma The Masked Singer; ze zat in het pak van de Spaanse krokodil.

Heesters is sinds december 2021 onderdeel van de gelegenheidsformatie The Streamers, die tijdens de corona pandemie gratis livestream-concerten gaven. Nadat de coronaregels in grote lijnen los werden gelaten, kondigde de formatie ook concerten met publiek aan. Heesters was tijdens de vierde editie als gastartiest te zien maar sloot zich vanaf de vijfde editie aan als vast bandlid. In november 2022 was Heesters gastartiest tijdens de concerten van De Toppers in de Johan Cruijff ArenA.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

Bezetting

1 persoon

Geluid

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Emma Heesters aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: