Esther & Anita ‘Just a little bit more’

Esther en Anita zijn met hun ijzersterke, compacte bühneshow waarin diverse Dolly Dots-hits, en populaire 80s & 90s Disco Dance klassiekers in een modern jasje zijn gegoten, weer te boeken vanaf begin zomer 2023! Een show met een vette knipoog naar de 80s en 90s, maar bovenal lekker modern, herkenbaar en danceable!

Beschrijving Esther & Anita ‘Just a little bit more’

Vriendinnen voor het leven! Esther en Anita leerden elkaar eind jaren ’70 kennen toen ze beiden deel uitmaakten van het TROS Top 50 ballet. Korte tijd later werden ze gevraagd door Peter van Asten en Richard Dubois voor een nieuwe meidengroep, de Dolly Dots! Samen met Angéla Kramers, Patty Zomer, Ria Brieffies en Angela Groothuizen was dit de start voor een hele succesvolle carrière waarin de groep méér dan 25 hits wist te scoren, en uitgroeide tot de succesvolste meidengroep uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Hun ontelbare hits als ‘Love Me Just A Little Bit More’, ‘Tell It All About Boys’, ‘Hela-Di-Ladi-Lo’, ‘Do Wah Diddy Diddy’ en ‘PS’ zijn anno 2018 nog steeds immens populair. 

Esther & Anita van Dolly Dots

In 2007 kwam de groep weer samen voor drie uitverkochte reünie concerten in de Rotterdamse Ahoy en in 2016 waren ze drie avonden lang de verrassing van de Toppers Concerten in de Amsterdamse Johan Cruijff Arena. 

In 2020 maakten de Dolly Dots bekend dat ze na 41 jaar terugkeerden naar de theaters met “Sisters on Tour”. Uiteindelijk deden ze bijna 65 uitverkochte theatershows. Hiermee bewezen ze populairder te zijn dan ooit. De Dolly Dots namen in december 2022 definitief afscheid van hun fans in een uitverkocht Ziggo Dome met “Dolly Dots, Symphonica in Rosso”. 

Esther & Anita boeken bij Bemo Entertainment

Esther en Anita besloten ook samen de handen ineen te slaan, en met een 80s & 90s show de podia te betreden. Inmiddels stonden zij al op diverse landelijke evenementen zoals de Nacht van Oranje in de Rotterdamse Ahoy, de Parkfeesten in Venlo en de Woerdense vakantieweek. Overal waar ze komen laten ze een onuitwisbare indruk achter, en weten ze het publiek volledig voor zich te winnen. Niet in de laatste plaats door het grote meezinggehalte tijdens hun shows. Tegelijkertijd zijn Esther & Anita altijd aardig, gezellig en bovenal benaderbaar – in al hun veelzijdigheid echte Nederlandse supersterren!

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

3500

Tijdsduur

30 minuten

Bezetting

Geluid

Incl. monitorset

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Esther & Anita ‘Just a little bit more’ aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: