Face To Face

Naast Bruiloften, feesttenten en personeelsfeesten is Face to Face ook uitermate geschikt voor dorpsfeesten, discotheken, gala-avonden, jeugdsozen,studentenfeesten, verjaardagen, cafés, tuinfeesten, carnavalsfeesten, openingsfeesten, festivals, de nacht van.., of een chique feest.

Beschrijving Face To Face

Face to Face is een moderne allround band, geschikt voor alle locaties waar muziek het feest compleet moet maken. FacetoFace heeft voor alle gelegenheden een op maat gemaakt programma en kledingstijl. Daarnaast kan in overleg met de opdrachtgever het programma worden aangepast en zijn verzoeknummers in overleg mogelijk.

Ook voor het begeleiden van artiesten kan Face to Face worden ingezet. Face to Face heeft een professionele licht en geluidsinstallatie geschikt voor grote feesttenten of kleine sfeervolle gelegenheden waar het geluid kan worden aangepast op het door uw gewenste geluidsniveau. Ook de verlichting is op maat en in overleg samen te stellen.

Face fo Face op uw bedrijfsfeest

Of het nu gaat om een personeelsfeest van de ABN/AMRO, AKZO/NOBEL, NS of Gasunie met honderden mensen of het bedrijfsfeest van de slager om de hoek met 50 mensen. Face to Face is een goede keuze voor al uw bedrijfsfeesten mede door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Voor de grotere bedrijfsfeesten kan Face to Face een totaalconcept aanbieden met DJ of bekende artiesten. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Face to Face op uw bruiloft

Een ervaren topband op jullie bruiloft maakt van je bruiloftsfeest een superfeest. Face to Face heeft al van honderden bruiloften een superfeest mogen maken. Het hele brede repertoire van de band maakt dat altijd de favoriete muziek van jullie zelf en van jullie gasten gespeeld kan worden. De ervaring en het enthousiasme van de bandleden zorgt ervoor dat de dansvloer vol staat.

Het geluidvolume wordt aangepast aan jullie wensen. Omdat Face to Face werkt met zeer moderne apparatuur kan de band in praktisch iedere zaal optreden zonder dat het geluid te hard wordt.

Face to Face in uw Feesttent

Face to Face heeft al op honderden dorpsfeesten in heel Nederland op mogen treden. Door het brede repertoire met het hoge feestgehalte is de band dan ook uitermate geschikt voor een avondvullend programma in uw feesttent of dorpshuis. De show van Face to Face is tevens aan te vullen met bekende bandartiesten en een populaire DJ zodat de tent de hele nacht blijft swingen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

De verzorgde show, professionaliteit, van techniek tot nummerkeuze en opbouw van de avond wordt door het publiek maar ook door de organisatoren van dorpsfeesten en tentfeesten als zeer sterke punten van Face to Face gezien.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

1595

Tijdsduur

3x 45 minuten

Bezetting

Geluid

250 personen

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Face To Face aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: