Fantix

Datum gepland, reclame gemaakt, bier koud gezet… Maar welke coverband maakt het feest compleet? Een band die de tent niet één, niet twee, maar drie keer volledig op zijn kop zet? De band die net zo goed de hele zaal stil weet te krijgen en het publiek bij het volgende nummer luidkeels laat meebrullen? Een band die na ieder optreden honderden nieuwe fans mag verwelkomen? JUIST! Je hebt ‘m gevonden: Fantix!

Beschrijving Fantix

Niet voor niets wordt Fantix ook de gezelligste coverband van Nederland genoemd! Met een dosis energie waar zelfs Jochem Myjer stil van wordt, brengt de band een repertoire aan zelfgemaakte medleys waar Snollebollekes Nondeju tegen zegt en is het onmogelijk stil te staan.

Coverband met breed repertoire, zanger én zangeres

Van gevoelige meezingers tot swingende dansmuziek; Fantix heeft het allemaal in huis. In topvorm en vol enthousiasme zorgen de bandleden voor een fantastische avond! In het oog springt het dynamische front van Fantix. Een zanger en zangeres die niet alleen de mooiste nummers weten te zingen, maar die ook geboren entertainers blijken te zijn. Gaan we weer: Alle mannen spontaan verliefd en de dames zwijmelend vooraan het podium. Ondersteund door de beste muzikanten uit het land heb je een band waar je niet omheen kunt.  Of het nu een kermis, dorpsfeest of verjaardag is, gezelligheid staat voorop! Jouw gasten zingen en dansen samen op de aanstekelijke muziek van deze coverband.

Fantix boeken bij Bemo Entertainment

Sociale dieren als de bandleden van Fantix zijn, keren ze niet eerder huiswaarts voordat er foto’s zijn gemaakt voor Instagram, nummers zijn uitgewisseld op Whatsapp en de nodige streaks op Snapchat tenminste tien foto’s van Fantix bevatten. We zeiden het al: de gezelligste coverband van Nederland en omstreken!. Fantix is bij Bemo Entertainment te boeken voor feesttenten, bedrijfsfeesten en bruiloften.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

3395

Tijdsduur

3 x 60 minuten

Bezetting

5 personen

Geluid

Inprikken. Gage inclusief geluid/licht tot 800 pers € 3595

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Fantix aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: