Feestband Explosief

Feestband Explosief, heeft zich al vele jaren een vaste plek veroverd in het hart van feestvierend Nederland. Deze allround feestband, met hun unieke mix van pop, rock en covers, staat synoniem voor één ding: onvervalste gezelligheid.

Beschrijving Feestband Explosief

Explosief weet hoe ze een feestje moeten bouwen. Hun repertoire omvat een breed scala aan nummers, variërend van klassiekers tot hedendaagse hits van Nederlandse grootheden zoals Jannes en De Dijk. Maar dat is nog niet alles. Queen, The Scene, Gary Moore en talloze andere legendes staan ook op hun speellijst, waardoor het publiek altijd wordt verrast en vermaakt.

Wat deze band zo speciaal maakt, is niet alleen hun muzikaliteit, maar ook hun vermogen om een connectie te maken met het publiek. Explosief doet meer dan alleen muziek maken; ze creëren een sfeer van samenzijn, waarin mensen samenkomen om te dansen, te zingen en onbezorgd plezier te hebben.

Feestband Explosief boeken bij Bemo Entertainment

Met hun jarenlange ervaring in het livecircuit hebben de leden van Explosief elke uithoek van Nederland bereikt. Ze hebben gespeeld op bruiloften, festivals, bedrijfsevenementen en in talloze kroegen en zalen. Het maakt niet uit waar ze optreden, Explosief weet altijd de juiste snaar te raken.

Feestband Explosief heeft bewezen dat muziek de kracht heeft om mensen te verbinden en vreugde te brengen, ongeacht hun achtergrond. Ze blijven jaar na jaar de energie en opwinding van een feestelijk optreden brengen, waardoor ze een onwrikbare reputatie hebben opgebouwd als de vaandeldragers van gezelligheid in Nederland.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

3 x 45 minuten

Bezetting

6 personen

Geluid

in overleg

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Feestband Explosief aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: