Flemming

Na een jaar vol hoogtepunten en vier hits, bracht de Brabantse zanger Flemming vorig jaar zijn debuutalbum ‘FLEMMING’ uit. De plaat bestaat uit 12 nummers waarop de zanger zijn veelzijdigheid laat horen. De liedjes worden visueel bijgestaan door een reeks videoclips die al veel bekeken zijn op YouTube.

Beschrijving Flemming

Flemming (Freddie Viguurs) brengt frisse, catchy, Nederlandstalige pop met creatieve producties en gevatte teksten. Vernoemd naar de zanger van Queen is het geen wonder dat FLemming een passie heeft voor muziek. Met zijn Nederlandse debuutsingle ‘Amsterdam’ zet Flemming meteen een onmiskenbaar eigen sound neer. ‘Amsterdam’ is binnen drie maanden goud. Een half jaar na de release staat hij als soloartiest op de Mainstage op Paaspop om het festivalseizoen af te trappen en neemt hij deel aan Vrienden van Amstel LIVE. ‘Automatisch’ stond vervolgens maanden in de Top 40 en strandde op positie #2.

Nu met ‘Terug Bij Af’, een track samen met Ronnie Flex, bewijst Flemming weer dat zijn carrière niet voor niets afgelopen jaar in een stroomversnelling is gekomen. Als kers op de taart, na een bomvolle festivalzomer, staar er in december, februari en maart een volledig clubtour gepland. Hiervoor zijn nog kaarten beschikbaar.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

30 minuten

Bezetting

1 persoon

Geluid

Exclusief

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Flemming aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: