Frans Bauer

Frans Bauer geldt als een van de succesvolste artiesten van Nederland, maar is ook erg populair in Vlaanderen. Hij onderscheidt zich door zijn herkenbare stem en zijn typische levenslied-nummers. Zijn optredens staan bekend als oergezellig, vol Hollandse hits, een spektakel en altijd met die gulle Bauer lach.

Beschrijving Frans Bauer

Pas negen jaar oud brengt Frans zijn eerste single uit waarmee hij zelf langs de deuren gaat om deze aan de man te brengen. Als producenten Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg zich met zijn carrière bezig gaan houden gaat het snel. De single Als sterren aan de hemel staan wordt een enorme hit en Frans wordt direct omarmd door een breed publiek. Zijn eerste tour in 1995 Live in Concert is een daverend succes en niet veel later ontvangt hij een Zilveren Harp.

Inmiddels staat zijn wassen beeltenis al geruime tijd in Madame Tussaud, zijn veel van zijn albums goud of platina en mag hij in zowel 2000 als 2001 de publieksprijs voor Beste Zanger van het Jaar in ontvangst nemen. In 2004 komen daar nog eens een Gouden Harp en een Edison bij en wordt hij in april van dat jaar door Koningin Beatrix benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau!

Weet u het nog? De televisieserie De Bauers op RTL4? In 2003 is het leven van Frans Bauer en zijn gezin acht weken lang te volgen op tv. De serie wordt een daverend succes en bekroond met een Gouden Televizier Ring. De titelsong van de serie Heb je even voor mij klinkt nog lang na…

Het medium tv heeft Frans ontdekt. Zo presenteert hij een nieuwe reeks afleveringen van Bananasplit bij de TROS en maakt de serie Bauer’s Zigeunernacht waarin hij, samen met broer Dorus, terug gaat naar zijn roots. Een vervolg op het programma wordt gemaakt onder de naam Vive la Frans, waarin Frans gasten ontvangt op een camping in Frankrijk. In 2015 presenteert hij bij de AVROTROS het programma What the Frans?!, waarin hij gewone mensen in het geheim iets laat leren waarmee de familie en vrienden daarna verrast worden.

Begin 2018 presenteert hij in aanloop naar de Olympische Winterspelen de Curling Quiz, waarin bekende Nederlanders curling spelen in combinatie met het beantwoorden van vragen. Tevens is Bauer met zijn gezin te zien in het RTL 4-programma Groeten uit 19xx. Daarna komt hij met een nieuwe serie getiteld Frans Bauer in Amerika, waarin hij samen met echtgenote Mariska de Verenigde Staten bezoekt. Wegens groot succes komt er een vervolg: Frans Bauer in China. 

In april 2019 maakt Bauer de overstap van televisiezender AVROTROS naar RTL 4. Hij start als coach van het tweede seizoen van The Voice Senior, wat hem wederom heel goed ligt, en gaat opnieuw met Mariska op reis: De Bauers in Argentinië. Maar hoe veelzijdig zijn leven ook is, optreden is toch het allerliefste wat Frans Bauer doet!  Dat kan met tape voor ca. 30 minuten, maar ook samen met de Holland Showband, waarmee hij dan 45 minuten optreedt. 

Frans is zowel voor privéfeesten als voor bedrijfsevenementen te boeken. Optredens tijdens openbare evenementen zijn op aanvraag.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

30 - 45 minuten

Bezetting

1 persoon

Geluid

Exclusief

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Frans Bauer aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: