Goochelaar Dennis

Dennis is een entertainer in hart en nieren. Al sinds zijn zesde levensjaar geniet hij ervan om mensen te laten lachen, verbazen en te entertainen. Snel veranderde het publiek dat mocht genieten van zijn entertainment kunsten. Van familieleden tot klasgenoten, van klasgenoten tot verjaardagsfeestjes, van verjaardagsfeestjes tot film premières en overal kreeg iedereen een brede glimlach van Dennis. Ook voor de entertainment wereld bleef hij niet onopgemerkt. Hij is bekroond met vele prijzen waaronder de titel Nederlands Jeugdkampioen Goochelen 2012!

Beschrijving Goochelaar Dennis

Shows voor Volwassenen

Deze show duurt 30 met een uitloop van 15 minuten. Humor is belangrijk en de show is zeer interactief. In dit half uur wordt er bij iedere act iemand uit de zaal gehaald. Mensen kunnen verwachten dat ze zelf de goochelaar mogen spelen, een tafel gaan laten zweven en dat hun telefoon op een hele bijzondere plek gaat verschijnen. Voor deze show is er een geluidsinstallatie (headset, handmicrofoon met standaard, geluidsboxen, mengpaneel waarop een iPad kan worden aangesloten) nodig. Tevens is er een speelruimte van minimaal 3 bij 2 meter nodig.

Shows voor Kinderen

Deze show duurt ongeveer een half uur (maximale uitloop van 15 minuten) In deze show spelen de kinderen de hoofdrol en hebben ze altijd in iedere act wel een rol. Zeer interactieve show en ontzettend leuk voor de kids maar de ouders kunnen hier stiekem ook van genieten. Voor deze show is er een geluidsinstallatie (headset, handmicrofoon met standaard, geluidsboxen, mengpaneel waarop een iPad kan worden aangesloten) nodig. Deze show is te upgraden met ballonvouwen voor alle kinderen. Tafel goochelen Hierbij word er gegoocheld bij de mensen aan tafel met alledaagse objecten en speelkaarten. Magie op de vierkante centimeter. Zeer interactief en van hoog niveau. Tevens krijgt iedere vrijwilliger een aandenken mee naar huis. Het beste is om ongeveer 50 tot 100 mensen te rekenen voor een uur.

Tafelgoochelen

Hierbij word er gegoocheld bij de mensen aan tafel met alledaagse objecten en speelkaarten. Magie op de vierkante centimeter. Zeer interactief en van hoog niveau. Tevens krijgt iedere vrijwilliger een aandenken mee naar huis. Het beste is om ongeveer 50 tot 100 mensen te rekenen voor een uur.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

Shows 30-45 minuten - Tafelgoochelen 1 t/m 4 uren

Bezetting

1 persoon

Geluid

Exclusief geluid en reiskosten

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Goochelaar Dennis aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: