Goochelaar Jan

Misschien verwacht jij van een goochelaar: Een oudere man in kostuum die een truc doet met een konijn. Een clown voor kinderen, maar te kinderachtig voor volwassenen. Dat de bovenbouw tijdens een voorstelling keet schopt. Of je bent leraar op die school waar kinderen halverwege de clownsshow de zaal verlieten. Dit soort hobbyisten zijn er. Maar dat is niet waar Goochelaar Jan voor staat. Jan is namelijk een professioneel artiest. En is niet voor niets 4x Nederlands Kampioen goochelen voor Kinderen geworden.

Beschrijving Goochelaar Jan

Als expert voor deze doelgroep maakt Goochelaar Jan complete voorstellingen waar kinderen van 4 tot en mét 12 jaar van genieten. Niet zomaar losse trucjes, maar voorstellingen met een verhaal, bijpassend decor en muziek. Ook maak ik voorstellingen met thema’s die ik met trucs visueel maak.

Met dit type acts is hij maar liefst 4x Nederlands Kampioen goochelen voor Kinderen geworden. Dit komt omdat Jan bewust complete voorstellingen maakt. Hij biedt iets anders dan een ‘gewone’ goochelaar. Daarnaast houdt Goochelaar Jan rekening met de ontwikkeling van kinderen: Of zoals Jan zelf zegt: ‘Ik zorg dat een voorstelling bij de diverse niveaus aansluit‘.

Daardoor genieten kinderen van vier, verbazen kinderen van twaalf zich en hebben volwassenen net zoveel plezier als de kinderen.

Voor Kinderen van 4 – 12 én Volwassenen:

Als Goochelaar Jan een act maakt houdt hij rekening met de leeftijd van het kind. Hij zorgt dat het begrijpelijk is voor een 4-jarige én boeiend voor een 12-jarige. Daarom zitten er in één act verschillende dingen waar kinderen van genieten. Daarmee speelt hij bewust in op het leeftijdsverschil. Er zijn bijvoorbeeld grappen voor oudere kinderen, terwijl de kleinere kinderen opgaan in het verhaal.

Op volwassen niveau:

In principe behandelt hij kinderen als volwassenen. Daar baseer ik mijn acts op. Vervolgens pas ik het aan de leeftijd aan. Daarmee is mijn voorstelling net zo leuk voor juffen en meesters en andere volwassenen.

Waarom het Goochel-Theater is:

Omdat een voorstelling vol zit met trucs die moeten verbluffen. Dat klinkt logisch, maar is bij kindergoochelaars vaak niet het geval. Veel ‘kindertrucs’ zijn geen trucs maar verhaaltjes met een verrassing. Die verrassing is aardig, maar voor oudere kinderen doorzichtig. Vandaar dat Jan veel trucs zelf ontwikkelt en maakt. En daarom zijn ze geschikt voor alle leeftijden van 4 t/m 99 jaar!

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

15 - 60 minuten

Bezetting

1 persoon

Geluid

tot 150 personen

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Goochelaar Jan aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: