Maico

Al van jongs af aan is Maico bezeten van muziek, vooral van het Nederlandse lied. Al vroeg was hij de ‘feestzanger’ van familie, vrienden en kennissen. Elke mogelijkheid greep hij aan om de microfoon te pakken en het gezelschap te vermaken.

Beschrijving Maico

In februari 2010 kreeg Maico de kans om op een gala-avond tijdens carnavals te zingen. Het publiek was zeer enthousiast over zijn zangprestatie en enthousiasme. Veel mensen adviseerden hem om hier iets mee te gaan doen, hetgeen voor Maico een extra stimulans was om door te gaan. Hij vindt het erg leuk om mensen te vermaken, dan is hij in zijn element, want zingen is zijn passie! 

Tijdens een talentenjacht in augustus 2010 wint Maico de eerste prijs. De jury was unaniem van mening dat hij het publiek op een perfecte wijze wist te amuseren met zijn zang en performance.

Naast de eer en de glorie betekende deze eerste prijs een studio-opname in een professionele studio. November 2010 wordt zijn eerste single ‘Liefde is een virus’ uitgebracht. Een knaller van een hit, bij RadioNL zelfs gehonoreerd met 19x een nr 1 notering! Inmiddels, 10 jaar verder, is er jaarlijks een nieuwe single uitgebracht en treedt Maico op met veel succes door heel Nederland. In 2020 scoort Maico opnieuw met hit singles ‘Wanneer dans je eens met mij’ en ‘We doen nog een drankje Zijn passie en grote wens is in vervulling gegaan! 

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

695

Tijdsduur

30 minuten

Bezetting

1 persoon

Geluid

tot 350 personen

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Maico aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: