Marco Schuitmaker

Is er iemand in Nederland die "Engelbewaarder" niet kent? Het nummer heeft inmiddels meer dan 12.000.000 streams op Spotify en is weer terug op de nummer één positie van de Spotify top 50. In de Top 40 is hij op nummer 4 terug te vinden en in diverse Nederlandstalige hitlijsten staat hij al weken op nummer één.

Beschrijving Marco Schuitmaker

Deze veelbelovende Nederlandstalige artiest, geboren in Oude Pekela, heeft zich in de afgelopen jaren op de kaart weten te zetten met zijn frisse sound en constante brede glimlach. Marco Schuitmaker is uitermate geschikt voor het boeken van Nederlandstalige feesten, communiefeesten, verjaardagen, bedrijfsfeesten, tentfeesten of Hollandse avonden.

Zijn hoge gunfactor, gecombineerd met zijn gezellige, vrolijke en dansbare muziek, blijkt dé mix voor succes te zijn. Ondanks zijn jonge leeftijd (1999) heeft hij al een drukke agenda vol optredens door heel Nederland. Deze volkszanger is onder andere een graag geziene gast op het Mega Piraten Festijn, en zijn hit ‘Engelbewaarder’ staat bovenaan vele Nederlandstalige hitlijsten (zoals SterrenNL en RadioNL). Insiders vergelijken hem met ‘een nieuwe’ Mart Hoogkamer en zien in hem de frisse opvolger van Tino Martin. Er wordt verwacht dat Marco Schuitmaker op korte termijn een grote toekomst tegemoet gaat. Voor deze nuchtere Nederlandstalige zanger is het een droom die nu al uitkomt!

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

6995

Tijdsduur

30 minuten

Bezetting

1 persoon

Geluid

M- of A-set

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Marco Schuitmaker aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: