Melrose

Melrose is een live sensatie die je mag missen. In heel Nederland knalt de succesformatie op het podium en wordt de band gevolgd door een grote groep vaste fans. Als ze met hun persiflages op de proppen komen is de show compleet!! Melrose vindt het belangrijk plezier te beleven aan een optreden en dat te delen met het publiek.

Beschrijving Melrose

Dit kan natuurlijk alleen gerealiseerd worden wanneer er een zeer breed repertoire voorhanden is, zoals feestnummers, Nederlandstalig, top 40, stevige top 100, house, klassieke dansstijlen, etc. etc. Melrose bezit zo’n bijna onuitputbaar repertoire. En dit alles gaat gepaard met een zeer spontane presentatie, waarin een komische noot niet ontbreekt en waar het publiek steeds bij betrokken wordt!

Melrose wist in 2003 flink te scoren met de single ‘O’ . Deze werd uitgebracht en haalde hoge noteringen in diverse hitlijsten. Op muziekzender The Box kwam de clip geregeld langs en de band stond volop in de belangstelling. Het effect van ‘O’ was zelfs in 2004 nog merkbaar. Melrose kreeg een uitnodiging van de razend populaire Edwin Evers voor een intiem radioconcert op Radio 538. Als gevolg daarvan trad Melrose ook op tijdens koninginnedag in Amsterdam, op het hoofdpodium van Radio 538. De band werd in de programmering omringd door onder meer Kane, Di-rect, Boris en Marco Borsato.

Melrose boeken bij Bemo Entertainment

De band Melrose is niet van het podium af te slaan! Momenteel tourt de band met veel succes door heel Nederland. Maak kennis met de dwaze, humoristische en enthousiaste show van deze vijf mannen. Komische verkleedpartijen en een geweldig repertoire vallen bij jong en oud in de smaak! Melrose is op elk gewenst evenement in te zetten en weet dan ook op elk soort evenement dat repertoire samen te stellen wat tot de verwachtingen behoort. Bruiloften, personeelsfeesten, kermissen, feesttenten, dancings, noem maar op en Melrose zorgt voor een zeer succesvolle avond. Ook de geluids,- en lichtvoorzieningen zijn buitengewoon professioneel. Het geluid is op elk gewenst niveau aan te passen, voor elke zaal en elk soort optreden. 

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

2995

Tijdsduur

3x 45 minuten

Bezetting

4 personen

Geluid

tot 1500 personen

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Melrose aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: