Mobiele DJ

Het kleinste, meest knusse huiskamertje met warme klanken van oude jazz, bossa nova, swing, bigband, en oude filmmuziek gedraaid op plaat (vinyl!) vanaf een kitsche bank in een swoole sfeer..... Dat is de mobiele dj-act. Dit is ontstaan vanuit de behoefte naar muziek uit vervlogen romantische tijden. Het kunnen drinken van een goed glas wijn in een bijzondere sfeer begeleid door oude krakerige platen op de achtergrond hoe mooi is dat?

Beschrijving Mobiele DJ

Veel dj’s zijn doorgaans prominent aanwezig. Te harde muziek, je kunt elkaar net niet verstaan en de muziek sluit niet aan bij de sfeer. Bij de Mobiele DJ Act is het de bedoeling om wel aanwezig te zijn maar vooral als prettige achtergrond en niet (perse) als hoofdact.

De Mobiele DJ Boeken bij Bemo Entertainment

De plaatjes worden gedraaid vanuit een oude brandweerbus deze is verbouwd tot mini woonkamer en vanaf een kitsche rode barokke bank. De mobiele DJ creeert vanuit haar boudoir een bijzondere en zwoele sfeer met warme klanken van oude cool- en latinjazz, Rhytm & Blues, bossa nova, mambo exotica en oude filmmuziek gedraaid op oud krakerig vinyl. Denk aan de muziek van Miles Davis, Jimmy Smith en Kenny Burrell. De stemmen van Billie Holliday, Nina Simone en Frank Sinatra….Af en toe kan er een verdwaalde boogaloo, soul of boogie woogie plaat langskomen en wie weet wat nog meer…De mobiele DJ/ ambulante DJ is te boeken bij Bemo Entertainment

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

975

Tijdsduur

180 minuten

Bezetting

2 personen

Geluid

in overleg

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Mobiele DJ aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: