Mooi Wark

Mooi Wark is een Drentse rock & roll band die landelijke bekendheid heeft verworven met hun herkenbare, energieke optredens. Met een mix van hits zoals Idioot, Bokkie Of een Geittie, Oh Yvon, Achter De Tent en In De Blote Kont, biedt hun show iedere avond weer verrassingen en interactie tussen publiek en band. Een avond met Mooi Wark belooft gescheurde lachspieren en een feest vol plezier!

Beschrijving Mooi Wark

Met hun herkenbare rock n roll en energieke optredens heeft de Drentse band Mooi Wark de afgelopen jaren landelijke bekendheid verworven. Gegarandeerd vol pret en hilariteit, bevat elk optreden verrassingen in de vorm van interactie tussen publiek en band, en herkenbare hits zoals Idioot, Bokkie Of een Geittie, Oh Yvon, Achter De Tent en In De Blote Kont. Verwacht een avond vol lekkere rock ’n roll, ballades en vrolijke nummers die je zeker zal bijblijven. Met hun grappen en lol weten de jongens van Mooi Wark het publiek steeds weer te verrassen, waardoor gescheurde lachspieren aan de orde van de dag is.

Of je nu fan bent of nooit van de band hebt gehoord – een avond met Mooi Wark is een avond vol plezier! De bandleden weten van te voren nooit wat de avond zal brengen, maar wat je wel kunt verwachten is dat de show bol staat van interactie. Met nummers die variëren van lekker rock n roll, ballades tot feestnummers, zorgen Mooi Wark ervoor dat er een mix van herkenning is. De hits die de band door de jaren heeft gescoord, passeren de revue om er een avond van te maken waar je niet snel van zult vergeten. Een avond met Mooi Wark zorgt gegarandeerd voor gescheurde lachspieren, want apart dat zijn ze die jongens!

Mooi Wark bestaat uit:
Bert Koops: Lead zang en gitaar
William Bossong: Basgitaar
Arnold Kuik: Gitaar
Dennis Hendriks: Drums

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

3995

Tijdsduur

30 minuten

Bezetting

4 personen

Geluid

M-Set

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Mooi Wark aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: