Nederpop All Stars en Loïs Lane

De Nederpop All Stars en Loïs Lane nemen je mee op een muzikale roadtrip langs legendarische Nederpop klassiekers. Alle rebelse, aanstekelijke en dansbare hits van begin jaren '80 zijn momenteel populairder dan ooit Je kunt niet meer blijven zitten en brult mee met het mooiste repertoire dat de Nederlandstalige popgeschiedenis te bieden heeft. Een feest van herkenning.

Beschrijving Nederpop All Stars en Loïs Lane

Momenteel trekken ze, na een succesvolle tour in 2021/2022, met hun reprise tour langs de Nederlandse zalen. Nu ook te boeken voor festivals en events! De Nederpop Allstars is een band met topmuzikanten die zelf aan de wieg stonden van Nederpop klassiekers en samen goed zijn voor bijna tien Top 2000 noteringen, staat garant voor een avond onvervalst genieten van pop in je moerstaal.

Pop in je Moerstaal Herbeleef de hoogtijdagen van bands als Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel met een optreden van de Nederpop All Stars en Loïs Lane.  Natuurlijk hoor je ook de grote Loïs Lane-hits en andere Nederlandse klassiekers. Inclusief een ode aan vergeten Nederpop diva’s als Jerney Kaagman en Mariska Veres.  Op verzoek kunnen ze de show uitbreiden met namen als Henk Westbroek, (Goede Doel) Nol Havens, (Vof de Kunst) Erik Mesie, (Toontje Lager) e.a.

Loïs Lane  

De zussen Monique en Suzanne Klemann met hun hemelse stemmen zingen zij al jaren het Nederlandse publiek verliefd en scoorden zij hits als My Best Friend en It’s The First Time. In de zeer succesvolle documentaire Tot de laatste snik lieten ze het al zien: Loïs Lane knalt nog steeds van het podium af.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

3295

Tijdsduur

1 x 90 minuten of 2 x 60 minuten

Bezetting

7 personen

Geluid

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Nederpop All Stars en Loïs Lane aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: