No Colour

NoColour is een gepassioneerde groep jonge muzikanten uit Brabant met een schat aan ervaring. Ze laten zich niet beperken door hun leeftijd en brengen naast krachtige ballads van Beyoncé, rocknummers van Coldplay en meezingers uit het Nederlandse repertoire ook heerlijke klassiekers ten gehore.

Beschrijving No Colour

Ondanks de naam onderscheidt deze kleurrijke formatie zich op elk evenement met hun energieke en meeslepende optredens. Met een onvergetelijke show vol heerlijke rock, stevige pop en Nederlandstalige meezingers weten ze van elk optreden een onvergetelijke ervaring te maken. NoColour is een levendige muzikale sensatie die je niet wilt missen!

No Colour boeken bij Bemo Entertainment

Of het nu een bruisend festival, een intiem café of een grootschalig bedrijfsevenement is, NoColour past zich moeiteloos aan elke locatie en sfeer aan. Met hun levendige podiumaanwezigheid weten ze het publiek te betrekken en een onvergetelijke interactie te creëren. De bandleden zijn niet alleen gepassioneerde muzikanten, maar ook ervaren entertainers die de kunst van het vermaak tot in de puntjes beheersen.

NoColour is trots op hun vermogen om een breed publiek aan te spreken en muziekliefhebbers van alle leeftijden te laten genieten. Of het nu gaat om jonge fans die op zoek zijn naar moderne hits of ouderen die graag meezingen met tijdloze klassiekers, NoColour biedt voor ieder wat wils.

Met hun uitgebreide ervaring en professionele benadering zorgt NoColour voor een vlekkeloze uitvoering en een avond vol plezier en muzikale hoogtepunten. Boek NoColour en beleef een onvergetelijke avond vol energie, passie en muzikale magie!

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

2495

Tijdsduur

3 x 45 minuten

Bezetting

5 personen

Geluid

tot 500 personen

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte No Colour aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: