Noah

Ga in sneltreinvaart met de band Noah mee langs de grootste hits en de foutste songs van de afgelopen vijftig jaar. In het enorme repertoire van Noah komen alle genres langs, verpakt in vette medleys. Dat alles wordt ondersteund met special FX en een hoog feestgehalte, waardoor Noah er gegarandeerd samen met jullie een onvergetelijke avond van maakt.

Beschrijving Noah

Turbo-mode ON!

Met een repertoire van meer dan 200 nummers is het dikwijls keuzestress. Wat zullen we vandaag gaan spelen? Het was Ali B die zei: “Gooi dat hele repertoire in de mix, man!” Daarmee werd de trend gezet.

Op een doorsnee avondje NOAH, knallen er meer dan 150 van de allergrootste hits het podium af. Van guilty pleasures tot aan de vetste tracks van dit moment en van hardstyle stampers tot Nederlandse hiphop van eigen bodem. Oude rockklassiekers en de leukste meezingers mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

NOAH is voor ieder wat wils!

De band bestaat uit zes bandleden die weten hoe ze een feestje moeten bouwen! Een fantastische zanger, een prachtige zangeres en vier geweldige muzikanten zorgen voor een muzikaal hoogstandje. Op het podium zorgt deze zeskoppige band voor een enorm spektakel en interactie met het publiek.Alles wordt 100% live gezongen en gespeeld. Dus geen tapes die meelopen en geen kant-en-klare setlijsten. Pas op het moment dat NOAH het podium opstapt, wordt het repertoire gekozen. De band kan met gemak inspelen op het publiek, dus verzoekjes zijn altijd welkom!

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

4995

Tijdsduur

2 x 75 minuten of 1 x 90 minuten

Bezetting

6 personen

Geluid

Inprikgage + special FX

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Noah aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: