Normaal Coverband (Gin Gedonder)

Normaal Coverband Gin Gedonder is de oefenruimte weer ingedoken om te repeteren voor een drietal reünie optredens. De rockers namen in 2017 afscheid van het publiek. Na een bestaan van twintig jaar waren ze allemaal toe aan wat anders. In 2023 zijn we weer bij elkaar voor een drietal reünie optredens.

Beschrijving Normaal Coverband (Gin Gedonder)

Zanger Johnny hing de microfoon in de wilgen, drummer Rob en bassist Erwin vonden elkaar in coverband Wildeboer, slaggitarist John Spin was bezig om een nieuwe band te formeren  en leadgitarist Ko kon gelijk invallen bij de reeds bestaande rockband Staal. Voormalig manager Tiny bracht de mannen onlangs weer bij elkaar. Vandaar uit ging het balletje rollen en werd het plan geopperd voor een reünie. Het is tevens een eerbetoon aan gitarist John Spin, de oprichter van Gin Gedonder die in 2019 overleed. De overige muzikanten brachten destijds een muzikale  ode aan hem  tijdens het Monsters of Rock Festival in Veeningen.

Drie reünie optredens

Op 18 maart 2023 vond de aftrap plaats in De Wijk voor de optredens van Gin Gedonder. Opvallend genoeg speelde de band hier ook hun laatste show in 2017. De overige optredens vonden plaats in Staphorst en Meppel. Drummer Rob is in ieder geval enthousiast: “We hebben al enkele repetities gehad en het gaat goed. Voorlopig staan deze drie optredens op de planning. Of er daarna nog meer optredens volgen, is nog niet bekend. Voor interesse of informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Artiestenbureau Bemo Entertainment in De Wijk.”

Normaal uit beginperiode

Gin Gedonder heeft zich vooral toegelegd op het repertoire van de Achterhoekse boerenrockgroep Normaal uit de begin periode tussen:  ‘75 en 82’. Dit wordt door Normaal fans gezien als de beste periode van de band. Hits als: Daldeejen, Hummelo, Deurdonderen, Ojadasawa, Alie, Heidi en Oerend Hard ontbreken niet  tijdens de show. Daarnaast speelt Gin Gedonder nog een aantal nummers die ‘Normaal’ zelden live speelde.  Bovendien staan ze garant voor een waar spektakel, en zijn daarom een waardig eerbetoon aan de ‘Godfathers van de Boerenrock’.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

3 x 45 minuten

Bezetting

4 personen

Geluid

Exclusief

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Normaal Coverband (Gin Gedonder) aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: