Orlando Uitenwerf

Zanger Orlando Uitenwerf staat in de volksmond beter bekend als 'Zwarte Jannes'. Doordat hij veel nummers van Piratenkoning Jannes op zijn repertoire heeft staan. En dat is natuurlijk een groot compliment voor deze sympathieke en goedlachse entertainer. Onder de naam 'Zwarte Jannes' wordt hij niet meer geboekt. En dat heeft zanger Orlando ook helemaal niet meer nodig! Want behalve het zingen van nummers van Jannes, Django Wagner, André Hazes zingt zanger Orlando ook zijn eigen feestnummers. En scoort daarmee hit naar hit.

Beschrijving Orlando Uitenwerf

Orlando Uitenwerf is geboren in Suriname en naar Nederland gemigreerd. Hij is zanger en entertainer en zingt vooral nummers uit de Nederlandstalige muziekindustrie.

Orlando Uitenwerf is groot voetballiefhebber en heeft bij verschillende clubs gespeeld. Ook is hij een heel sociaal mens en vond hij het altijd leuk om na de wedstrijd nog even met elkaar in de kantine te blijven hangen voor een biertje of een leuk gesprek met anderen. Bij een feestje hoort natuurlijk ook altijd muziek. Doordat Orlando vaak na de wedstrijd nog bleef hangen kwam daar af en toe ook een microfoon aan te pas. Zo is hij langzaam aan een beetje in de muziek gerold.

Zanger Orlando boeken bij Bemo Entertainment

Meerdere mensen hebben hem aangespoord om daar wat mee te doen. Dus heeft hij zijn stoute schoenen aan getrokken en is zich meer in de muziek gaan verdiepen. Hij heeft toen een aantal optredens verzorgt bij een aantal voetbalkantines en kwam erachter dat hij daar toch ook veel plezier aan beleefde. Gaandeweg heeft hij de kans gekregen om een eigen single op te nemen en die heeft hij gegrepen.

Ondertussen heeft hij nu drie eigen nummers waarmee hij een eigen weg probeer in te slaan. De eerste twee singles hebben een Surinaams tintje met verder Nederlandse tekst. De laatste single is een helemaal Nederlandse single. Uiteraard zal zanger Orlando tijdens zijn optredens altijd de grootste meezing en mee feest hits ten gehore brengen van Jannes, Andre Hazes, Django Wagner en vele anderen.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

30 minuten

Bezetting

1 persoon

Geluid

exclusief

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Orlando Uitenwerf aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: