Outsiders

Cem Araci, beter bekend onder zijn artiestennaam Outsiders, is een Nederlandse dj. In 2008 richtten Araci en Murat Meijer samen Outsiders op. In 2014 nam Murat Meijer afscheid van de groep en ging onder zijn eigen naam verder. Araci behield de naam en ging vervolgens als solo-artiest verder. Het duo had bekendheid verworven in het hardstyle- en hardcore-housecircuit.

Beschrijving Outsiders

Hij verschijnt op de grootste line-ups, een bekend gezicht op alle Europese partyhotspots, gerespecteerd door de grootste namen in de scene en beroemd om zijn unieke en explosieve draaistijl die altijd een adrenalinestoot bevat. Deze getalenteerde muziekliefhebber en vermakelijke DJ, beter bekend als Cem Araci, heeft zijn plekje achter de draaitafels veroverd sinds hij op 12-jarige leeftijd op de ouderwetse manier begon te draaien: gewapend met zijn vinylplaten was de getalenteerde DJ vastbesloten om feesten en clubs in heel Nederland.

Deze ambitie bracht de jonge Cem naar het dancemuziekgenre, waar hij draait onder de alias ‘Outsiders’. Met meer dan 250 boekingen per jaar in Europa kunnen we stellen dat Outsiders een gerespecteerde naam is in de beroemde elektronische dansmuziekscene. Naast zijn Nederlandse boekingen gaven zijn buitenlandse dj-tours Outsiders de kans om zijn geprezen dj-skills te laten zien in clubs in alle uithoeken van de wereld, van heel Europa tot het Caribisch gebied, Rusland en Azië.

De afgelopen jaren is Outsiders ook in de studio hard aan het werk om zich volledig op zijn productieskills te concentreren. Dit gebeurde niet zonder succes: enkele van de grootste en bekendste House-labels van dit moment toonden al interesse om zijn nieuwste floorfillers te contracteren. Naast zijn Nederlandse projecten met Jebroer (Helicopter, Vaderland, Adrenaline & Hatsikidee), deed Outsiders een freestyle remix van Quintino’s ‘Carnival’ dat vorig jaar uitkwam op Spinnin Records en Timmy Trumpet zijn ‘Trumpets’ dat uitkwam op Mad Decent. Ook scoorde hij drie keer een nummer één hit in Nederland en één keer in België.

Outsiders boeken bij Bemo Entertainment

Dit resulteerde in een platencontract bij Q Dance. Track-ID’s en releasedata zullen later dit jaar worden onthuld, maar het is zeker dat Outsiders zijn energieke en explosieve draaiende stijl in zijn deuntjes heeft samengevoegd, wat het publiek in clubs over de hele wereld zeker gek zal maken. Hij bewijst ook zijn dominantie achter de draaitafels, want Outsiders heeft gespeeld op enkele van de grootste podia en festivals ter wereld, waaronder Defqon 1., BH Hotel (Mallorca, Spanje), Dance Valley Mysteryland, Tomorrowland (Boom, België), Under Pressure Festival (Moskou, Rusland), Strawberry Music Festival (Shanghai, China) en Club LIV (Bejing, China). Moeten we nog meer zeggen? Outsiders draait op volle toeren en is een aanwinst voor elk House / EDM Music Event. Als je luistert naar zijn spannende sets op de vloer, kun je onmogelijk stil blijven staan, dus je kunt er maar beter klaar voor zijn: Outsiders komt jouw kant op!

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

60 minuten

Bezetting

1 persoon

Geluid

exclusief

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Outsiders aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: