Pater Moeskroen

Pater Moeskroen is een Nederlandse muziekband, die in de zomer allerlei feestavonden en popconcerten geeft en in de wintermaanden serieuzere theatertournees houdt. De band speelt een gevarieerd muziekrepertoire, met elementen van zowel folk en Keltische muziek alsook klezmer en punk, waarbij alle nummers zijn voorzien van Nederlandstalige tekst. De liedteksten zijn veelal humoristisch van aard, maar soms ook ernstig. Tijdens de voorstellingen worden tientallen muziekinstrumenten gebruikt.

Beschrijving Pater Moeskroen

De heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, Dansen’ en ‘Hela Hola’. En wie herinnert zich niet ‘Roodkapje’?! Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud

Pater Moeskroen boeken bij Bemo Entertainment

Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, in clubs en zalen, gaat de groep jaarlijks de theaters in en is daarin evenzo succesvol. Op het theaterpodium komen de talenten van de vijf multi-instrumentalisten maximaal naar voren en is er, naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang.

Pater Moeskroen is: Bart Swerts –Lead-zang, Gitaar Vincent van Lent –Blaasinstrumenten, Banjo, Mandoline, zang Martien van Oostrom –Accordeon, Toetsen, zang Coen Blokx –Drums, percussie, zang Rolf Rombouts –Bas, Blaasinstrumenten, zang Kris Tiemens (Pater Moeskroen Geeft een Rondje) –bas, gitaar, banjo, mandoline, zang.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

4295

Tijdsduur

1 x 60 minuten

Bezetting

4 - 6 personen

Geluid

Incl. Monitorset - Oktoberfest set 1x30 minuten € 2995,00

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Pater Moeskroen aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: