Peter Beense

Op 27 augustus 1963 werd Peter Beense geboren, een zanger die vijf decennia later nog steeds actief is en gerekend wordt tot de beste zangers van Nederland. Zijn muzikale carrière begon in 1985 met de hit "Mijn donkerbruine broeder." Sindsdien heeft hij vele albums en singles uitgebracht, met hoogtepunten zoals "Daniel."

Beschrijving Peter Beense

Peter is niet alleen een zanger maar ook een harde werker. Om zijn gezin te onderhouden, heeft hij diverse banen gehad, van classificeerder tot banketbakker. In 1989 opende hij Café Peter Beense in Amsterdam, dat bekend stond om talentenjachten en liveoptredens.

Naast zijn solocarrière heeft Peter samengewerkt met artiesten als André Hazes, Koos Alberts en Harry Slinger. Hij heeft concerten gegeven in prestigieuze locaties zoals Koninklijk Theater Carré en de Heineken Music Hall. Ook trad hij op voor honderdduizenden Ajax-fans op het Museumplein en in de Amsterdam ArenA.

Een hoogtepunt was zijn optreden aan de vooravond van het huwelijk van Maxima en Willem-Alexander in 2002. Peter is trots op het feit dat hij voor het koninklijk paar mocht optreden.

Peter Beense boeken bij Bemo Entertainment

Recentelijk heeft Peter Beense een duet gezongen met zijn dochter Melanie, die mede het café van haar vader beheert en binnenkort zal overnemen. Peter heeft zich volledig gericht op zijn zangcarrière en heeft laten zien dat hij veelzijdig is, zelfs met uitstapjes naar rap en acteren in films zoals ‘Bolletjes Blues’, ‘Honeyz’ en ‘Barboza’.

In de afgelopen jaren heeft Peter regelmatig opgetreden in verschillende televisiemuziekprogramma’s, waaronder ‘De Beste Zangers van Nederland’ en ‘Holland Zingt Hazes’. Hij blijft ook optreden in het buitenland, waar hij Nederlandse expats trakteert op meezingavonden. Kortom, het succes blijft Peter Beense op alle fronten toelachen.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

2795

Tijdsduur

1x 30 minuten

Bezetting

1 persoon

Geluid

Exclusief

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Peter Beense aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: