Racoon

Racoon is actief sinds 1997. Ze werden bekend als een melodieuze rockgroep, maar legden zich in de loop der jaren vaker toe op singer-songwriter-achtig repertoire, met een prominente rol voor de akoestische gitaar. Hun grootste hits zijn Love you more (2005), No mercy (2011), Oceaan (2012) en Het is al laat toch (2020).

Beschrijving Racoon

Racoon is een van de meest geboekte acts op de Nederlandse festivals. Op Pinkpop was de band te zien op het hoofdpodium. En ook de theatertournees zijn steevast uitverkocht. Racoon is eveneens een graag geziene gast tijdens de concerten van De vrienden van Amstel LIVE in Ahoy. Ze deden zelfs een tournee in de Verenigde Staten, waar de band bijna een maand lang het voorprogramma vormde van The Lemonheads.

De single No Mercy werd een grote hit in de zomer van 2011. In de maanden juni en juli kreeg het nummer de meeste airplay op de Nederlandse radio. Eind augustus kwam de tweede single uit, Took a Hit, die ook meteen Megahit was op 3FM. Net als het nummer: Liverpool Rain.

Racoon boeken bij Bemo Entertainment

Voor de film Alles is familie schreef Racoon hun eerste Nederlandstalige nummer Oceaan. Deze single werd een groot succes in de Nederlandse hitlijsten. In 2013 schreef Racoon het themanummer voor Serious Request, genaamd Shoes Of Lightning. Het zesde studioalbum All in good time verscheen in februari 2015.

Spijt Is Iets Voor Later, zo luidt de titel van het laatste en zevende studioalbum van Racoon dat verscheen in 2021. Hiervan zijn de singles Het Is Al Laat Toch, De Echte Vent en Hee Joh Jip alweer grote hits.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

45 - 60 minuten

Bezetting

4 personen

Geluid

Exclusief

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Racoon aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: