René Schuurmans

Als je René Schuurmans boekt, weet je dat de handen in de lucht en de voetjes van de vloer gaan. Zijn optredens zitten boordevol energie en het is dan ook geen verrassing dat hij één van de meest geboekte artiesten van Nederland is. René heeft met zijn single Laat de zon in je hart, waarvoor hij in 2019 een gouden plaat ontving, zijn wortels diep in de Nederlandse muziekgeschiedenis gevestigd. Met meer dan 30 Nederlandstalige hits op zijn naam, is hij een van de populairste artiesten van het land.

Beschrijving René Schuurmans

René Schuurmans heeft een enorm repertoire opgebouwd van eigen singles die door het hele land worden meegezongen. Als gevestigde rot in het vak en graag geziene gast op ieder knalfeest in Nederland, garandeert zijn repertoire en live optredens feest. Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een absolute publieksfavoriet. René is uitgeroepen tot ambassadeur tijdens de 25e editie van het Festival van het Levenslied van Tilburg. Hij draagt deze titel met trots. Bovendien is hij officieel benoemd tot Nacht Commissaris van Noord-Brabant. In deze rol heeft hij het mandaat om plekken zoals horecagelegenheden, sportkantines en werkplekken “keileuk te verklaren”.

Met succesvolle nummers als Bij ons in Brabant, Laat de zon in je hart, Hela Ho, Als ik haar zie, Ik ben nou eenmaal zo, Mooie meisjes en Proost nog een keertje met mij, heeft René Schuurmans meer dan 30 hits op zijn naam staan. Zijn optredens zijn altijd onvergetelijke happeningen.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

3250

Tijdsduur

1 x 30/40 minuten

Bezetting

1 persoon

Geluid

Incl. Monitorset

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte René Schuurmans aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: