Ronnie Ruysdael

Ronnie Ruysdael is een unieke verschijning in de Nederlandse artiestenwereld. Met zijn glinsterende outfits, bakkebaarden, gouden tanden en extravagante sieraden trekt hij al tientallen jaren door het land om overal de boel op stelten te zetten. Of het nu in een feesttent is met Chef Special of Anouk, vlak voor of na Stef Ekkel, Jannes of Snollebollekes, of zelfs in zijn eentje, Ronnie zorgt ervoor dat het dak eraf gaat.

Beschrijving Ronnie Ruysdael

Ronnie Ruysdael staat garant voor een ouderwets gezellig feest. Er wordt gelachen, gesprongen en uit volle borst meegezongen, terwijl het publiek in een eindeloze polonaise door de zaal gaat, vlaggetjes in de ene hand en de andere hand op de schouder van degene voor hen. En die persoon kan zomaar je bakker, badjuf, vader of oma zijn, want Ronnie is er voor iedereen. Alle generaties en alle lagen van de bevolking voelen zich aangesproken wanneer hij zijn hits ten gehore brengt.

De ultieme polonaisegarantie!

Ronnie Ruysdael zingt niet alleen bekende nummers, maar heeft ook zijn eigen liedjes. Tijdens zijn interactieve show kunnen hits zoals ‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Tante Ria’, ‘Eet veel bananen’, ‘Japapa’, ‘De koning van de polonaise’, ‘Zwemmen zonder slip’, ‘Zwaai met je mobiel’ en ‘Ciao de Baco’ voorbijkomen.

Bovendien heeft Ronnie Ruysdael altijd een koffer vol cadeaus bij zich. Terwijl hij op het podium staat te zingen, strooit hij nonchalant met zwaaihandjes, vlaggetjes, neushangers en andere leuke hebbedingetjes de zaal in. Zijn koffer lijkt wel oneindig gevuld! Na afloop verlaat het publiek de zaal niet alleen met een glimlach, maar ook met een leuk aandenken. De auto laten staan is vaak een verstandige keuze, want het feestgevoel blijft nog lang nazinderen.

Ronnie Ruysdael boeken bij Bemo Entertainment

Ronnie Ruysdael stopt niet voordat iedereen een gaatje in zijn knetter heeft! Onder het motto “Ik ga door tot iedereen een gaatje in zijn knetter heeft!” weet deze koning van de polonaise keer op keer iedereen op één lijn te krijgen. De Koning van de Polonaise herken je aan zijn sprankelende glitterpakken, zijn opvallende bakkebaarden en zijn stralende gouden tanden. Hij is klaar om elk feest naar een hoger niveau te tillen!

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

2395

Tijdsduur

30 minuten

Bezetting

1 personen

Geluid

Incl. monitorset - Gage voor 2024 is € 2695

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Ronnie Ruysdael aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: