Snollebollekes

Wil je de perfecte artiest boeken voor jouw feest, event of festival? Kies dan voor Snollebollekes! Met zijn bekende hits zoals “Links rechts” en “Vrouwkes” is er gegarandeerd een goede sfeer vanaf het begin. Boek Snollebollekes nu via BEMO voor een onvergetelijke act waar het publiek uit hun dak gaat!

Beschrijving Snollebollekes

Wil je een rasechte artiest boeken op jouw feest, event of festival? Voeg Snollebollekes dan toe aan de line-up en het publiek gaat gegarandeerd uit hun dak! Snollebollekes is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot de populairste feestact van Nederland. Met hits zoals ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’, ‘Springen Nondeju’ én, de grootste feesthit sinds bittergarnituur, ‘Links Rechts’.

Van dorpsplein tot Ziggo Dome, van festival tot koeienstal en of het nu maandag is of Koningsdag: altijd en overal gaat iedereen van links naar rechts. De lijst met successen van Snollebollekes puilt uit met prijzen als een Buma NL award, meerdere Party Awards, een top 2 hit in België, nummer 1 in zowel de Verrückte Top 538 van Radio 538 als de Q-Music Top 500 Van Het Foute Uur, gastartiest bij De Toppers en 300 live shows per jaar. Boek Snollebollekes nu via BEMO en beleef een act om nooit meer te vergeten!

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

30 minuten

Bezetting

1 personen

Geluid

Op aanvraag

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Snollebollekes aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: