The Glamrocks

Toni Peroni (bekend als drummer van Het Goede Doel) en zanger Marcel Vandenberg ontmoetten elkaar op een festival in Utrecht, waar ze elk met hun eigen band optraden. Een bevriende café-eigenaar had hen al jaren eerder aangespoord om elkaar te ontmoeten vanwege hun vergelijkbare energieke en uitbundige persoonlijkheden. Na de nodige biertjes en het uitwisselen van telefoonnummers gingen ze uit elkaar met de afspraak om contact te houden voor eventuele muzikale projecten.

Beschrijving The Glamrocks

Slechts twee dagen later nam Marcel contact op met een idee en ze spraken af in het Utrechtse café Kanaalzicht. Daar ontstond het plan om een authentieke glamrockband op te richten, geïnspireerd op de vroege jaren zeventig, met invloeden van Sweet, Slade, David Bowie, Gary Glitter, Alice Cooper, Mud, T-Rex, Mott The Hoople, en meer.

Na intensief overleg werd hun droombezetting gerealiseerd. Johnny Dooms (12 jaar bassist bij Powerplay) werd benaderd en stemde enthousiast toe, en hij is ook een geweldige zanger! Keyboard-wizard René ‘Di Maestro’ Meister, die eerder met Toni Peroni speelde in Het Goede Doel en de Quizmasters, sloot zich ook aan bij The Glamrocks. Hij heeft ook opgetreden met Diesel, Tambourine, de George Kooymans band en produceert prachtige hits voor onder andere Henk Westbroek.

De keuze voor een gitarist was eenvoudig: Alfred Vanderlinden belichaamt het glamrock-concept en was voor hen de enige optie. Met veel ervaring bij de beroemde Bintangs en de Big Bam Boom Band, maakt hij de band compleet.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

3495

Tijdsduur

Bezetting

5 personen

Geluid

exclusief

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte The Glamrocks aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: