The Kinks Tribute band

The Kinks was een iconische Engelse rockgroep die werd opgericht in 1963. Met singer-songwriter Ray Davies, zijn broer leadgitarist en zanger Dave Davies, en bassist Pete Quaife creëerden ze een onmiskenbaar geluid dat een grote invloed had op de rock-'n-roll in het midden van de jaren zestig. De albums uit hun beginperiode, zoals Face to Face, Something Else, Village Green, Arthur en Muswell Hillbillies, worden nog altijd hoog gewaardeerd door zowel fans als muziekcritici.

Beschrijving The Kinks Tribute band

The Kinks tribute band KicK some KinKs je terug naar de kleurrijke jaren 60 en 70 met hun indrukwekkende vertolkingen van de grote hits, variërend van “You Really Got Me” tot “Lola”. Maar daar blijft het niet bij, want ook het latere werk uit de jaren 80 en 90 staat op hun repertoire. Ze schuwen zelfs de meer obscure albumtracks niet.

De band bestaat uit ervaren muzikanten die garant staan voor een boeiende trip down memory lane. Ronald Harleman leidt het geheel met zijn krachtige zang en begeleidt zichzelf op de akoestische gitaar. Lex van der Beek zorgt voor de kenmerkende leadgitaarpartijen en ondersteunende vocalen. Dick van Veelen neemt de ritmegitaar voor zijn rekening, terwijl Johan Coenen de basgitaar bedient. Xander van Veelen brengt het geheel tot leven met zijn dynamische drumwerk en ondersteunende vocalen. Tot slot is Sander Goudzwaard verantwoordelijk voor de percussie en het keyboard, wat het geluid van de band verrijkt.

KicK some KinKs belooft een onvergetelijke muzikale ervaring waarbij je kunt genieten van de tijdloze muziek van The Kinks. Of je nu een trouwe fan bent of kennis wilt maken met het werk van deze legendarische band, deze tribute band staat klaar om je mee te nemen op een reis door de geschiedenis van de rockmuziek.

Voor meer informatie en boekingen, neem contact op met: Bemo Entertainment

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

2 x 60 minuten of 3 x 40 minuten

Bezetting

6 personen

Geluid

In overleg

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte The Kinks Tribute band aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: