Trio Joyride

Joyride bestaat al vanaf het jaar 2000 en in deze tijd hebben zij inmiddels ook al meer dan 2000 optredens tot alle tevredenheid mogen verzorgen. Kortom: ervaring genoeg !

Beschrijving Trio Joyride

Joyride staat voor betaalbare allround live muziek en is te boeken als allround duo, als allround trio of als allround band met 4 personen. Voor elk budget en elk soort van feest of evenement voor jong en oud, hebben zij passende muziek in huis. Als duo, als trio of als band. Voor betaalbare live muziek met een relaxed begin en een spetterend einde en op een professionele en enthousiaste manier gebracht, bent u bij Joyride aan het juiste adres.

Sinds een aantal jaren zijn ze net als vroeger ook weer te boeken als Trio Joyride. Als trio treden wij nu in basis op met de zangeres Marthy, de zangeres Linda en de zanger en gitarist René. Dit kan echter in het geval dat één van de leden bezet is of eventueel op verzoek, een andere combinatie zijn. Dit wordt bij een aanvraag uiteraard altijd vermeld.

Het repertoire is allround Engels- en Nederlandstalige nummers door de jaren heen, dus ook voor elk wat wils. In elke bezetting waarmee wij optreden hoort u door middel van de hedendaagse techniek een volledige grote band met een zeer comfortabele sound, dus ook bij de kleinere bezettingen.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

Bezetting

3 personen

Geluid

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Trio Joyride aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: