U2 Tribute

Zoals de naam al zegt, een tribute aan U2... Maar niet zo maar één. The U2 Tribute is een formatie die bestaat uit vier muzikanten, met elk hun eigen achtergrond, ervaringen en passies. Maar één ding delen ze: een voorliefde voor U2 en de muziek die deze Ierse rockband de afgelopen 25 jaar heeft voortgebracht.

Beschrijving U2 Tribute

Het specifieke gitaargeluid van The Edge, de indringende vocals van Bono en de stuwende ritmesectie in de personen van Adam en Larry, hebben op meerdere generaties een behoorlijke indruk achtergelaten. Een U2-gevoel, niet met woorden te omschrijven. Dat gevoel wordt nagestreefd door The U2 Tribute.

Vanaf de oprichting van de band in 1999 hebben de muzikanten zich, afzonderlijk en gezamenlijk, ontwikkeld in het benaderen van het specifieke geluid van U2 door de jaren heen. Vanaf de periode ‘Boy’ via ‘The Joshua Tree’, tot en met de laatste twee albums ‘All That You Can’t Leave Behind’ en ‘How To Dismantle An Atomic Bomb’. Dit, in combinatie met hun persoonlijke beleving van de nummers, heeft geresulteerd in een band waarvan wordt gezegd: ‘Als ik mijn ogen dicht doe, is het net of U2 hier zelf staat’ of ‘Dit benadert griezelig de werkelijkheid’. Uitspraken die door de bandleden als een kroon op hun werk wordt beschouwd.

Met de nodige optredens als bagage – waaronder verschillende festivals en ook voorprogramma’s bij bands als ‘De Dijk’ en ‘Van Dikhout’ – staat The U2 Tribute garant voor een unieke beleving, het U2-gevoel, Dit alles met dank aan U2…boekingen: Bemo Entertainment

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

90 minuten

Bezetting

4 personen

Geluid

Exclusief

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte U2 Tribute aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: