Warwick Avenue

Warwick Avenue is een muzikaal duo uit het noorden van het land, bestaande uit: Ellen van de Kolk: zang Anthonie de Boer: toetsen,bas, zang, gitaar, accordeon. Beide spelen o.a. ook in SOS Abbacoverband en hebben verder in diverse bands al vele jaren optreed-ervaring opgedaan. Ellen als leadzangeres bij o.a top 100 band Stream en Anthonie als toetsenist/bassist bij meerdere populaire bands zoals Matchstick en Ziezeau, en als accordeonist/gitarist bij de Akoestini's.

Beschrijving Warwick Avenue

Warwick Avenue speelt een allround selectie van populaire nummers uit het top 100 repertoire. Te denken valt aan ballads, swingende popsongs, jazzy melodieën, dance classics, soul/Motown, jaren 60, 70, 80, 90 en recente hits van bekende artiesten als Anouk, Trijntje Oosterhuis, Alicia Keys, Amy McDonald, Adele, Caro Emerald etc.

Maar ook Nederpop van bijv. Van Dik Hout, Blof, Marco Borsato en Jan Smit mag niet ontbreken. Warwick Avenue speelt aan het begin van het feest rustige nummers op bescheiden volume. De muziek klinkt mooi en is gezellig aanwezig maar niet overheersend. Na de eerste set gaat het los, en probeer dan maar eens stil te blijven zitten bij het aanstekelijke en afwisselende repertoire ! Verzoeknummers, bijvoorbeeld voor een openingsdans, zijn welkom indien tevoren aangevraagd.

Warwick Avenue boeken bij Bemo Entertainment

Warwick Avenue neemt eigen geluid en licht mee tot 200 personen. Het geluidsniveau wordt aangepast aan de sfeer van het moment. Warwick Avenue speelt In principe 4x 45 minuten, maar in overleg is een andere indeling natuurlijk mogelijk. In de korte pauzes wordt geschikte achtergrondmuziek gedraaid. Warwick Avenue kan uitgebreid worden met 2e zangeres (leuk voor o.a. de Abba nummers). Tevens kan de bezetting uitgebreid worden met drums. Warwick Avenue is ideaal voor: bruiloft, familiefeest, personeelsfeest, receptie etc.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

4x 45 minuten

Bezetting

2 personen

Geluid

200 personen

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Warwick Avenue aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: