Wimsalabimshow

In 45 minuten wordt je energielevel van 100 % terug gebracht naar het energielevel van toen je nog nat achter de oortjes was. 45 minuten lang oorstrelende hits van de zwarte pannekoekjes uit piraterij tot boerenrock tot aan de de meezing hardstyle en alles wat daar tussen in bungelt. (de Wimalabimshow is niet aansprakelijk voor schade aan stem en/of enkelbandjes)

Beschrijving Wimsalabimshow

Wimsalabim, voorheen de frontman van Poar neem’n had voor zichzelf besloten een andere koers in te buigen met zien warkbusse omdat het tied was veur wat anders. Zijn hart ligt op het platteland en tussen de harde werkers/strijders/zwoegers en zo ontstond de Wimsalabimshow. Twee motorisch aagedreven klompen van 1.5 meter met co2rook en confetti gevuld zullen het vaste aanblik worden van de Wimsalabimshow, dus geen zin om te dansen omdat je een teug bier in je sloekhals moet gooien? dan hej in ieder geval wat te loer’n. (Dom kiek’n wordt ook goed gekeurd)

van het podium op boerenschuurfeesten tot aan het gelredome, van de dancing tot aan het ziggodome, van de feesttent tot aan DefQon one neemt Wimsalabim zijn zijn jarenlange ervaring mee naar de Wimsalabimshow, en niks is te gek.

Wimsalabim is volledig viraal gegaan met het boerenalfabet met zien moat William van Mooi wark, maar de streams van “speel niet met mijn voeten” ft. De Beatcrooks liegen er ook niet om met een 6nullen bereik op verschillende streamingsdiensten.

De Wimsalabimshow mag dus niet ontbreken op je Boerenfeest of festival.

En uutkiek’n

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

1595

Tijdsduur

45 minuten

Bezetting

1 persoon

Geluid

Exclusief

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Wimsalabimshow aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: