Wir Sind Spitze

Gewapend met vettige tuba’s, strakke blazers en accordeon op een stevig fundament van scheurende gitaren en een dikke beat, blaast Wir sind SPITZE! je kapsel volledig in de war tijdens hun waanzinnige non-stop liveshow vol verrassingen! De lekkerste guilty pleasures afgewisseld met onontdekte pareltjes denderen over je heen zonder ook maar één spaander van de dansvloer heel te laten! Een feest der herkenning maar dan anders! Met hun eigenaardige sound bestormt dit 5 man sterke feestlegioen al een aantal jaar met veel succes de nationale en internationale podia! Vanaf deze zomer doen ze er zelfs nog een flinke schep bovenop door met hun vrachtwagen tot de nok gevuld met confetti, vlammen en co2 eindelijk naar jouw festival te komen!

Beschrijving Wir Sind Spitze

Hun liefde voor het Duitstalige Lied (met een vette knipoog!) wordt vertaalt in een humoristische live-show met hilarische acts en een muzikale mix van Die Populairsten Polkas, Die Schlager und Die Besten Party Hits en aangevuld met Nederlandstalige Krakers, Ruige Rocksongs of Swingende Dance Classics.

Interactie met het publiek

De interactie tussen band en publiek bepaald welke twist er aan een avondje Wir sind Spitze! wordt gegeven. Het kan dus doodleuk gebeuren dat een stampende Polka van Die Klostertaler afgewisseld wordt door AC/DC, Robbie Williams of een Party-Knaller waardoor geen enkele show hetzelfde is! Deze mannen nemen de wensen van hun publiek serieus ;maar zichzelf helemaal niet en dus is ze daarom niks te gek. Met hun spontane hak-op-de-tak formule hebben ze al menige zaal, theater en feesttent plat gespeeld, waardoor Die Gebrüder Spitze zich hebben ontwikkeld tot een van de meest gevraagde live-acts voor o.a. Oktober-, Carnavals-, Apres-Ski-, Bier- en Tentfeesten.

Wir Sind Spitze boeken bij Bemo Entertainment

Ze zijn meer dan 100 keer per jaar op de podia aan te treffen in een werkgebied dat zich inmiddels vanuit het diepe zuiden van Limburg als een olievlek over de rest van Nederland heeft verspreidt. De vriendschap tussen de 5 bandleden, het speelplezier, (dat letterlijk van het podium spat!) de professionaliteit en de virtuoze benadering van hun instrumenten zijn de belangrijkste ingrediënten die ervoor zorgen dat het op, maar vooral voor het podium, altijd een groot feest is . En dat is precies zoals deze mannen het willen hebben!

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

5595

Tijdsduur

90 minuten

Bezetting

5 personen

Geluid

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Wir Sind Spitze aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: