Zanger Ronald

Muziek heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van zanger Ronald. Hij kan zich geen moment herinneren waarop hij niet aan het zingen was of geen instrument bespeelde. Na meer dan 15 jaar optreden op allerlei feesten en evenementen besloot hij om mee te doen aan het SBS 6 programma Bloed, zweet en tranen. Het was een geweldige ervaring en sindsdien wordt hij veel gevraagd om de prachtige nummers van Hazes te zingen.

Beschrijving Zanger Ronald

Ronald vindt het een eer om Hazes-nummers te zingen en ziet het als een manier om de muzikale erfenis van Hazes in stand te houden. Maar hij zingt niet alleen Hazes. Met een repertoire van ruim tweehonderd nummers kan hij voor elk publiek wat wils bieden. Van Hollandse klassiekers van Django Wagner, Frans Duijts, Jannes en Hazes Junior tot de hedendaagse hits van Snollebollekes en het Feestteam, Ronald zingt het allemaal.

Door zijn brede repertoire en ervaring kan zanger Ronald ook worden geboekt als Hazes act. Hij brengt niet alleen de nummers ten gehore, maar weet ook de sfeer en het gevoel van Hazes over te brengen op het publiek. Zijn passie voor muziek is aanstekelijk en zorgt ervoor dat elk feest een succes wordt.

Een kleine greep uit het repertoire: André Hazes – Naar de kroeg – Ik blijf bij jou – Ik heb het altijd al geweten – Amor Amor – Eenzaam zonder jou snel – Kleine Jongen – Rotzooi – Waarom – dat ene moment – Droomland – wat een ander ook zegt – Blijf bij mij de hele nacht – Bloed, zweet en tranen – De vlieger – Een vriend – Diep in mijn hart – Donker om je heen – Ga – Geef mij nu je angst – Het rode licht – Alsjeblieft laat me zeggen – Ik leef mijn eigen leven – een beetje verliefd – Koud zonder jou – Mama – Poei – Slingers aan de wand – Ik dacht dat het uit was – Wat is dan liefde – Zij gelooft in mij – Zondag – de nacht is mijn leven – Eenzaam zonder jou – Wees zuinig op mijn Meisie – Ik kan je niet vergeten – Leef jij nu maar je eigen – Als je alles weet – Zo heb ik het nooit bedoeld – Ik Bel – Uit mijn bol – Koud zonder jou (foxtrot) – Waarom (Foxtrot) – Ik meen het – Twee bruine ogen – Leven op het plein – zeg maar niets meer – Want ik hou van jou – Bonnesera – Vaag en stil – De Gokker – Wie kan mij vertellen – Leef.

Django Wagner – Kali – ik kijk je in je Mooie blauwe ogen – de muzikant – Die mooie ogen – Eenzaam zonder jou (rock and roll) Robert Pater – Laat mij maar gaan Eenzaam en alleen -Tino Martin – Jij liet me vallen – Het is goed zo – Frank van Etten – Leef als een zigeuner – Huisje op wielen – Frans Bauer – Heb je even voor mij – Sterren aan de Hemel – Ik kwam je tegen – Het dorp – Frans Duijts – Jij denkt maar dat je als mag van mij – Lieveling – Wolter Kroes – Ik heb de hele nacht – Gerard Joling – Maak me gek – Guus Meeuwis – Het dondert en het bliksemt – Brabant – Het is een nacht – Per spoor (Kedeng kedeng) John de Bever – Ik vergeef je -Jan Smit – Als de morgen is gekomen – Als de nacht verdwijnt – Jannes – Adio amore.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

1 x 30 of 2 x 30 of 3 x 30 minuten

Bezetting

1 persoon

Geluid

T/m 200 personen

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Zanger Ronald aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: